У Драбові обговорили питання проведення у районі операції «Урожай – 2017»

операція Питання проведення у Драбівському районі операції «Урожай – 2017» обговорили сьогодні на координаційній нараді, яку провів голова райдержадміністрації Іван Гайдай.

Про це повідомляє кореспондент онлайн-газети Новини Черкас.

У нараді взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Володимир Лобода, голова районної ради Володимир Дзега, заступник голови районної ради, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади в районі, правоохоронних органів, голова районної ради ветеранів, головний редактор районної газети «Драбівщина».

За словами начальника управління аргопромислового розвиту Віктора Хруща розпорядженням райдержадміністрації утворено районну робочу групу з організації та проведення операції «Урожай – 2017» та зроблено певну роботу.

Так, з початку року оформлено 96 найманих працівників в галузі сільського господарства. Додаткові надходження до бюджету ПДФО становлять 64,3 тис. грн., по сплаті єдиного соціального внеску - 78,5 тис. гривень.

Розпорядженням Головного управління ДФС у Черкаській області відпрацьовано 43 ризикові підприємства, які мали значний ризик недоплати ПДФО із заробітної плати. Індикатив по сплаті ПДФО по даних платниках становив 6319,5 тис.гривень. Станом на 01 липня 2017 року залишок доведеного до сплати ПДФО ризиковими підприємствами становив 2103,3 тис.гривень. Станом на 27 липня залишок становить 1973,0 тисяч гривень.

За результатами роботи, проведеної з керівниками господарств у червні, кількість ризикових скорочено на 4 підприємств.

В ході операції «Урожай 2017» після закінчення законодавчо встановленого терміну подання декларацій про доходи, отримані у 2016 році від обробітку земельних часток (паїв) додатково залучено до подання декларацій 56 громадян. Додатково до бюджету забезпечено надходження ПДФО та військового збору в сумі 26,8 тис. грн. та 2,3 тис. грн. відповідно.

В ході проведення операції "Урожай" встановлено порушення з земельних питань та здійснено заходи щодо забезпечення надходжень до бюджету. Зокрема встановлено, що в межах Михайлівської сільської ради у 2017 році земельна ділянка площею 40 га використовується без правовстановлюючих документів. За фактичне використання земельної ділянки сплачено 24,0 тис. грн. Документи на оформлення права користування знаходяться у ГУ Держгеокадастру у Черкаській області.

Встановлено 41,3257га земельної ділянки в адміністративних межах Левченківської сільської ради, які обробляються у 2017 році без правовстановлюючих документів, станом на 27.07.2017 року сплачено за фактичне користування 15,0 тис.грн. та встановлено 44,563 га земельної ділянки в адміністративних межах Михайлівської сільської ради, за фактичне використання земельної ділянки сплачено 48,4 тис. гривень. Документи на оформлення прав користування знаходяться у ГУ Держгеокадастру у Черкаській області.

Станом на 27.07.2017 року забезпечено надходження до бюджету 18200,5 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб, утриманого з плати за оренду земельних часток (паїв), в тому числі у липні 2017 року - 3077,4 тис.грн.

Теми: Драбів
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ