«Черкаський Дніпро» просить мера врятувати клуб

Новини Черкас публікують лист керівників футбольного клубу «Черкаський Дніпро» до черкаського міського голови, Почесного президента ФК «Черкаський Дніпро» Анатолія Бондаренка, про поточний стан справ у клубі.

Шановний Анатолію Васильовичу!

21 травня 2017 року президент і головний інвестор Футбольного клубу «Черкаський Дніпро» Лашкул В.Г. склав повноваження. Незважаючи на велику низку проблем, які виникли після цього, адміністрація громадської організації і керівництво товариства з обмеженою відповідальністю «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» змогли заявити команду для участі у І лізі Чемпіонату України з футболу, сформувати повноцінний ігровий склад та забезпечити участь команди в трьох матчах першості України і матчі 1/32 фіналу розіграшу кубку України. Все це за умов які склалися можливо вважати позитивним. Адже головне - команда і місце у І лізі збережені.

В той же час існуючі фінансові проблеми не дають можливості активно впливати на розвиток футболу на Черкащині, сконцентруватися на планомірній і ефективній підготовці команди та резерву.

Маркетингові заходи, що здійснюються адміністрацією клубу в межах міста Черкаси і Черкаської області з метою визначення нових інвесторів, спонсорів або партнерів не дають позитивних результатів. Причина відсутність підтримки з боку Черкаської міської і обласної рад, Черкаської обласної державної адміністрації, а також відсутності зацікавленості керівників підприємств різних форм власності в проектах, що пропонуються.

Відчуваючи негативний вплив подій, що відбуваються в клубі на суспільно-політичних настроях в громаді Черкащини представники депутатського корпусу обласної ради (Коверський А.М., Кравцова И.О.), громадської організації «Ультрас» (Майоров Д.) та інших, головний тренер та капітан команди «Черкаський Дніпро» (Кирилюк О.І., Качур P.A.) звернулися до президента Корпорації Лашкула В.Г. з проханням повернутися до справ футбольного клубу: З моменту опублікування звернення в засобах масової інформації пройшло два тижні, але до цього часу воно запишилось без уваги.

На минулому тижні відбулося засідання робочої групи, яка була сформована у березні 2017 року за Вашим рішенням. Обговорення шляхів створення муніципального футбольного клубу засвідчило розмаїття думок і пропозицій. Стало зрозуміло, шо новостворений клуб зможе запрацювати не раніше лютого 2018 року. Безумовно, до цього часу ми не втримаємо команду. Тому просимо Вас, шановний Анатолію Васильовичу, як почесного президента футбольного клубу особисто втрутитися в ситуацію, зупинити падіння і допомогти зберегти команду майстрів «Черкаський Дніпро».

Наступні виїзні матчі Дніпряни проведуть 5 серпня з командою «Інгулець» смт. Петрово та 13 серпня з командою «Волинь» м. Луцьк.

Одночасно повідомляємо, шо якщо у найближчий тиждень не будуть вирішенні питання фінансування, нам доведеться прийняти рішення про припинення участі команди у Чемпіонаті України.

Генеральний директор ТОВ ФК «Черкаський Дніпро» С.С. Богуславець

Генеральний директор Громадської організації ФК «Черкаський Дніпро» С.В. Білоусов

 

 

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ