Голова Тальнівської райради під час поїздки поспілкувалася із сільськими головами та жителями

1 серпня 2017 року голова Тальнівської районної ради Валентина Любомська  здійснила робочу поїздку до населених пунктів району Лоташеве, Піщана, Криві Коліна, Корсунка, де зустрілася із сільськими головами та жителями.

1 серпня 2017 року голова Тальнівської районної ради Валентина Любомська здійснила робочу поїздку до населених пунктів району Лоташеве, Піщана, Криві Коліна, Корсунка, де зустрілася із сільськими головами та жителями.

Про це онлайн-газеті Новини Черкас повідомили у виконавчому апараті районної ради.

Зокрема, в селах Лоташеве та Піщана Валентина Олександрівна спільно із депутатом районної ради Володимиром Бондарчуком та сільським головою Сергієм Поліщуком оглянула території, які потерпіли від стихійного лиха. Було відмічено, що виконавчий комітет Лоташівської сільської ради оперативно звернувся до райдержадміністрації щодо своєчасного проведення обстеження об’єктів, які постраждали внаслідок негоди. На даний час, технікою місцевих господарств, проводяться роботи із ліквідації наслідків, завданих стихією. Вживаються заходи для ліквідації аварійної ситуації що склалася на автодорозі обласного значення О241404 Тальне-Пальчик в с. Лоташеве. Також Валентина Олександрівна завітала до сільського фельдшерсько-акушерського пункту, де поспілкувалася із медперсоналом та відвідувачами.

В с. Криві Коліна голова районної ради спільно із сільським головою Ольгою Дяченко відвідала амбулаторію загальної практики – сімейної медицини, де зустрілися із зав. амбулаторієм, депутатом Кривоколінської сільської ради Ольгою Грядюжкіною.  В конструктивній розмові обговорено питання оплати праці медичних працівників. Зокрема, Ольга Грядюжкіна виступила з ініціативою  підготувати звернення від працівників медичної галузі Тальнівщини до депутатів Верховної Ради України та інших законодавчих органів  щодо внесення змін до тарифної сітки працівникам медичної галузі. Таке звернення запропоновано внести для підтримки депутатами районної ради на чергову сесію. Спільно із сільським головою Ольгою Дяченко обговорено питання ліквідації наслідків стихії в населених пунктах Криві Коліна та Чеснопіль. Валентина Олександрівна зазначила, що для ремонту покрівлі Чеснопільського сільського клубу, який потерпів від буревію, виділено кошти в сумі 50 тис. грн..

В Корсунській сільській раді Валентина Любомська зустрілася із сільським головою  с. Корсунка Іриною Хижняк  та депутатом районної ради Миколою Слободяником. Обговорювалося питання ремонту дороги від села Криві Коліна до с. Корсунка, використання коштів депутатського фонду.  Відповідно до рішення районної ради від 14 липня 2017 року створено фонд депутата районної ради сьомого скликання, яким затверджено Порядок використання коштів. Микола Архипович запропонував  кошти депутата використати на заміну вікон у приміщенні Корсунської школи.

Спільно із сільськими головами зазначених сіл обговорено питання наповнення бюджетів сільських громад, зокрема  в частині надходження податків.

Теми: Тальне
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ