Відбулися змагання «Найспортивніше село Драбівщини»

Змагання між спортсменами проходили з міні-футболу, перетягування канату, армреслінгу, гирьового спорту, шашок, метання дротиків, настільного тенісу, під час яких учасники демонстрували силу і витримку, швидкість та влучність.

З метою популяризації та розвитку фізичної культури і спорту, пропаганди і стимулювання здорового способу життя 5 серпня 2017 року на районному стадіоні «Колос» відбулися традиційні спортивні змагання «Найспортивніше село Драбівщини» на призи районної ради, які користуються великою популярністю у сільських жителів району і є для них довгоочікуваним спортивним святом.

У відкритті змагань взяли участь голова районної ради Володимир Дзега, перший заступник голови районної державної адміністрації Володимир Лобода, члени оргкомітету і суддівської колегії, сільські голови команд-учасників, багато інших почесних гостей та вболівальників.

Як повідомляють Новини Черкас, свій досвід, майстерність та волю до перемоги приїхали продемонструвати 25 сільських команд.

Керівники району привітали учасників змагань. Зокрема, Володимир Дзега сказав: «Сьогоднішні змагання уособлюють велич сили духу, мужності і патріотизму наших людей, залучають до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяють його популяризації і розвитку, наслідують славні традиції українського народу. Відрадно, що ряди прихильників фізичної культури і спорту в нашому районі невпинно зростають і стають запорукою гармонійного розвитку особистості». Також він побажав командам успіху та перемог у спортивних змаганнях. Після чого директор ФОК «Колос» Михайло Кубрушко представив головну суддівську колегію та дав старт змаганням.

Відповідно до Положення змагання між спортсменами проходили з міні-футболу, перетягування канату, армреслінгу, гирьового спорту, шашок, метання дротиків, настільного тенісу, під час яких учасники демонстрували силу і витримку, швидкість та влучність.

Спортивні баталії проводилися в секторах. Сільські голови змагалися у вправності метання дротиків, де беззаперечними фаворитами стали Світлана Щербина (с. Мойсівка), Володимир Тарасенко (с. Бирлівка) та Лариса Марунич (с. Безпальче).

Особливою напруженою видалася боротьба за першість із міні-футболу, у якій перемогу здобула команда Золотоношки, ІІ місце – посіла команда Мойсівки, ІІІ – Бойківщини.

Як завжди, найбільш емоційним та найпопулярнішим серед уболівальників були змагання з перетягування канату, де беззаперечними переможцями в черговий раз стали спортсмени села Степанівки, перемігши Кантакузівку і Мойсівку.

Нинішнього разу велику глядацьку аудиторію зібрали силачі з армреслінгу та гирьового спорту. Вправно володіли ракетками, проявляючи спритність та вміння тримати удар, любителі тенісу, а в інтелектуальному суперництві зійшлися шашкісти.

Варто підкреслити, що без збоїв, чітко та оперативно працювала суддівська бригада. Підбивши результати в індивідуальних змаганнях, а потім порахувавши набрані загальнокомандні бали було визначено лідерів.

Цьогоріч титул переможця здобула команда із с. Кантакузівки (сільський голова - Олександр Крикун), набравши 418 очок, лише на три очки поступилася команда із с. Степанівки (сільський голова - Василь Деркач) – 415 очок, ІІІ місце зайняла Золотоношка (сільський голова – Олександр Харченко) – 322 очок, ІV місце – Нехайки (сільський голова – Сергій Петренко) – 298 очок, V місце - Перервинці (сільський голова – Петро Івко) – 270 очок.

Переможців із особистих та  командних видів спорту нагороджено кубками, пам’ятними медалями та грамотами. Командам-чемпіонам районних змагань вручено сертифікати на грошові винагороди: команді Кантакузівської громади – 10,0 тис. грн., Степанівської – 8,0 тис. грн., Золотоношківської – 6,0 тис. грн., Нехайківської – 4,0 тис. грн., Перервинцівської – 2 тис. грн. (кошти будуть перераховані на рахунки сільських рад). А команда-переможець із Кантакузівки, згідно з Положенням, візьме участь у фінальних змаганнях серед кращих сільських команд області 9 вересня 2017 року у м. Городищі.

Теми: Драбів
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  7. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  8. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ