У Києві виступить видатний американський трубач

17 серпня зірка світового рівня, видатний американський трубач, флюгельгорніст, композитор і аранжувальник Том Харрелл (Tom Harrell) зіграє у Києві.17 серпня зірка світового рівня, видатний американський трубач, флюгельгорніст, композитор і аранжувальник Том Харрелл (Tom Harrell) зіграє у Києві.

Зараз Тому - сімдесят один, його багато разів номінували на Греммі, на його рахунку – понад 270 альбомів за п’ять десятиліть, і він не випускає трубу з рук та їздить з концертами по усьому світу.

Уже в двадцять Харрелл грає із самим Артуром Блейкі і гастролює з біг-бендами Стена Кентона і Вуді Хермана. Потім - ансамбль одного з піонерів фанку і хард-бопа, піаніста Хораса Сілвера, співпраця із Біллом Евансом, Діззі Гілеспі, Чарлі Хейденом, Лі Коніцем і Філом Вудсом,

У США Тома визнають «Трубачем року», «Newsweek» оголошує його генієм, а «Entertainment Weekly» проголошує «прихід Харрелла як композитора і головного трубача свого покоління».

Денніс Аду, український трубач: «Том Харрелл - один з найбільш мелодійних джазових трубачів з нині живих на землі. Я вперше слухав його у лютому цього року у клубі Village Vanguard в NY в складі Ethan Iverson trio і досі перебуваю під враженням. Кожна мелодія, яку він грає, настільки музична і досконала, що складно повірити, що так можна грати взагалі. У перший раз я почув його на відео з New York Jazz Giants (Faddis, Bobby Watson, Mulgrew Miller, Lee Tabackin, Ray Drummond, Carl Allen). І він грав на цьому записі фантастично. Звук був чистим, мелодії сильними, артикуляція запаморочливою. Якщо у мене запитають, чи варто іти на Тома Харрелла, я скажу: «Обов'язково, він - дивовижна людина і музикант, і ніхто не знає, як довго ми зможемо насолоджуватися його грою». Якщо хочете послухати справжній джаз без цирку - тоді вам на Тома Харрелла!».

Амброуз Акінмусір, американський трубач: «Тільки-но він піднімає трубу вгору, це майже медитація. Ви бачите чисту концентрацію».

Філіп Шарль, редактор французького журналу «Jazz Magazine»: Скрупульозна добірка нот і продумана недомовленість у самовираженні перетворюють його на звукового скульптора, що володіє чарівним, без екзальтації, шармом».

У столицю Харрелл їде в компанії джазових титанів - Угонни Окегво (контрабас), Марка Тернера (саксофон) і Адама Круза (барабани). Колектив носить назву «Trip», що дуже символічно, адже музика групи действи-тельно схожа на захоплюючу подорож. Зіграє іменитий бенд у стінах Caribbean Club, що славиться своїми джазовими привозами.

Про Харрелла кажуть, ніби «він створює музику, яка ловить вітер». Його музика потужна, текуча, повна душі і пристрасті. Переконатися у цьому ви зможете 17 серпня в Caribbean Club.


Склад:
Том Харрелл - труба, флюгельгорн, композитор
Марк Тернер - тенор-саксофон
Угонна Окегво - акустичний бас
Адам Круз – барабани.

 

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. У Ватутіному шахраї видурюють кошти, прикриваючись іменем міського голови
  2. Нараховувала сама собі завищену зарплатню та заволоділа бюджетними коштами на суму майже 100 тис. грн
  3. Особливості різних видів кави
  4. СБУ затримала ворожого агента, який готував ракетний удар по залізниці та військових шпиталях на Черкащині
  5. Стил и рестил в покере
  6. Черкаський депутат від “опозиційного блоку” претендує на посаду судді
  7. На Черкащині повідомлено про підозру ще одному священнослужителю УПЦ (МП)
  8. Епідситуація щодо грипу та ГРВІ у Черкаській області за 9 тиждень 2024 року
  9. Види ігрових автоматів - від класичного шарму до відео-слотів
  10. Які види ігрових автоматів зазвичай обирають гравці?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ