Вартовий з Черкащини, який впав на інавгурації Порошенка, страждає на тяжку хворобу

Про Олександра Сікала три роки тому дізналася вся країна. Саме тоді на інавгурації Президента молодику стало зле: він знепритомнів, випустивши з рук карабін. На той момент солдат назвав цей інцидент добрим знаком – вісником швидкого закінчення війни на Сході. Але для хлопця все обернулося трагічно. З президентського полку Сікала звільнили, а лікарі виявили у нього серйозне захворювання нирок.Про Олександра Сікала три роки тому дізналася вся країна. Саме тоді на інавгурації Президента молодику стало зле: він знепритомнів, випустивши з рук карабін. На той момент солдат назвав цей інцидент добрим знаком – вісником швидкого закінчення війни на Сході. Але для хлопця все обернулося трагічно. З президентського полку Сікала звільнили, а лікарі виявили у нього серйозне захворювання нирок.

Про долю хлопця дізнавалися Вести, інформують Новини Черкас.

Після того як молодику стало погано на спеці під час інавгурації Порошенко, його обстежили у військовому госпіталі. Там лікарі виявили у хлопця захворювання нирок і проблеми з серцем, але лікувати не стали. Виписали і звільнили з армії. За рік хвороба з гострої форми перейшла в хронічну. На повторне обстеження вже в Черкаській обласній лікарні родині екс-караульного президентського полку довелося позичати гроші у знайомих і сусідів. На цьому лікування для солдата закінчилося.

Олександр Сікало з ЧеркащиниПісля звільнення з армії хлопець знову повернувся до Києва, влаштувався на роботу в друкарню, де і познайомився зі своєю цивільною дружиною 21-річною Валентиною Левченко. Але так як всі зароблені гроші йшли на оплату житла, він вирішив повернутися в рідну Шендерівку і покликав з собою Валентину.

Правда, життя молодої сім'ї в селі виявилося досить складним. "Я з Броварів заради Саші поїхала, тут в селі для мене роботи немає. Батько відпустив мене і сказав: "Ну раз любиш - їдь, хлопець він хороший". Поки допомагаю Сашиній мамі по господарству, на городі  їй непросто одній. Вона журиться, що син йшов на службу абсолютно здоровим, а тепер у нього все життя шкереберть, грошей вилікувати його у нас немає. Мені пропонували в магазині продавцем працювати в сусідньому селі, я дуже хотіла, але добиратися назад нічим, останній автобус йде о п'ятій годині вечора, а робота до десяти, довелося відмовитися», - розповіла Валентина Левченко.

За словами дружини солдата, непритомність і біль у нирках у нього не припиняються. Лікарі кажуть, що Олександрові потрібно лягати на повне обстеження, але грошей на це у сім'ї немає.

"Він тяжко працює із самого ранку до пізньої ночі. Йому заборонено піднімати важке, довго стояти і перебувати на сонці. Але береться за будь-яку роботу, яку в селі пропонують. Ніколи ні на що не скаржиться", – продовжує Валентина.

У своєму висновку лікарі відзначили, що захворювання стало результатом запалення легенів. Олександр його підхопив під час проходження служби. Лікарі застерігали: пустиш на самоплив, отримаєш ниркову недостатність.

Нині про інцидент трирічної давнини екс-вартовий вважає за краще не згадувати, з хлопцями по службі теж не спілкується. Про те, що це він випустив карабін перед Президентом, Валентині розповів через чотири місяці спільного життя. Правда, після історії з інавгурацією Сашко став місцевою знаменитістю.

"Його знайомі мені говорили: мовляв, ти з ним тому, що він знаменитість, а я навіть не знала, що це він випустив карабін. Він переживає, що у нього не склалося зі службою, згадував, як мріяв служити далі, як форма йому подобалася. Але зараз ми намагаємося про це вже не говорити".

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ