У Ватутіному вже влітку готуються до роботи в осінньо-зимовий період

Сьогодні на нараді з апаратом та керівниками структурних підрозділів Ватутінської міської ради, виконавчого комітету, органів виконавчої влади, комунальних служб міста, засобів масової інформації, яку провів міський голова Олександр Лисюк, основну увагу було звернено на підготовку до роботи в осінньо-зимовий період.Сьогодні на нараді з апаратом та керівниками структурних підрозділів Ватутінської міської ради, виконавчого комітету, органів виконавчої влади, комунальних служб міста, засобів масової інформації, яку провів міський голова Олександр Лисюк, основну увагу було звернено на підготовку до роботи в осінньо-зимовий період.

Про це повідомляє кореспондент онлайн-газети Новини Черкас.

Головний інженер комунального підприємства теплових мереж Олександр Мамалат повідомив, що міська котельня до роботи підготовлена вже на 70 %. Працівниками підприємства проводяться роботи з ремонту та ревізії запірно-регулювальної арматури в теплових колодязях, проведено заміну ветхих ділянок трубопроводів тепломережі, ремонт та повірку приладів обліку тепла.

Начальник виробничого управління житлово-комунального господарства Віра Лаврентьєва зазначила, що в даний час проводиться поточний ремонт покрівлі житлових будинків, ревізія та ремонт запірно-регулювальної арматури внутрішньо будинкових інженерних мереж централізованого опалення, ремонт холодного водопостачання та електрощитових. Віра Іванівна інформувала, що працюють над тим, щоб завчасно закупити посипковий матеріал.

Директор комунального виробничого підприємства «Водоканал» Петро Міняйло розповів, що працівники підприємства продовжують роботи по ремонту водорозбірних колонок по місту, здійснюються заходи по придбанню та установці пожежних гідрантів, нових люків з кришками та підготовка виробничих приміщень до роботи взимку.

Іван Павленко, головний лікар міської лікарні, прозвітував про виконані роботи по підготовці до опалювального сезону. Зокрема він повідомив, що проведені косметичні ремонти у всіх відділеннях лікарні, поточні ремонти санвузлів та системи водопостачання і каналізації, проведено ревізію системи опалення та поточний ремонт підвального приміщення лікарні, здійснена метрологічна повірка обладнання та засобів обліку. Іван Федорович додав, що міська лікарня лімітами на енергоносії забезпечена, заборгованість по комунальних платежах відсутня.

Начальник відділу освіти Сергій Бурбело повідомив, що заклади освіти, які опалюються від централізованого опалення, до початку опалювального сезону готові. Відповідальні працівники пройшли навчання. Відповідна документація по підготовці газової котельні дошкільного навчального закладу №11 на опалювальний період підготовлена. Також Сергій Михайлович прозвітував про підготовку до нового навчального року. Він зазначив, що навчальні класи та кабінети 100% готові до навчального процесу, також приведені в порядок присадибні ділянки закладів. Залишилося завезти частину шкільних меблів для спеціалізованої школи №1. Сергій Михайлович зазначив, що на сьогодні кількість вихованців шкіл міста становить – 1655 осіб, дошкільних навчальних закладів – 572. 22 серпня відбудеться комісійна перевірка готовності закладів освіти до нового навчального року.

Міський голова Олександр Лисюк звернув увагу керівників на важливості питання підготовки підприємств та установ до роботи в осінньо-зимовий період. Він наголосив: «Щоб взимку було менше проблем, потрібно всі підготовчі роботи провести якісно та відповідно до затверджених графіків, адже від нас громада чекає вчасного початку опалювального періоду та безперебійної роботи всіх закладів».

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ