«Черкаський Дніпро» вдома поступився «Полтаві»

«Дніпряни» поступаються одному з лідерів чемпіонату у домашньому матчі.

«Черкаський Дніпро» вдома поступився «Полтаві»

Чемпіонат України. Перша ліга. Сезон - 2017/18 рр. 7-й тур.

19 серпня 2017р, 18:00, стадіон «Центральний»

«Черкаський Дніпро» - «Полтава» — 2:3 (1:1)

Голи: 1:0 Качур (23), 1:1 Кушніренко (26), 1:2 Трояновський (47), 2:2 Кошадзе (61, пен.), 2:3 Трояновський (70)

«Черкаський Дніпро»: Будюк, Ічанський, Тарасенко, Резесідзе, Сторчоус, Проневич, Бойко (Чорний 20 (Шурубура 77)), Кошадзе (Смірнов 77), Колос (Тенжицький 55), Захаревич, Качур

В запасі: Марченко, Сутченко, Драч

Головний тренер: Олександр Кирилюк

«Полтава»: Кучинський, Ковтун, Парамонов, Голіков, Кушніренко (Бородай 86), Кропивний, Недоля (Покотилюк 63), Савін (Олійник 71), Савченко (Страшкевич 78), Трояновський, Дегтярьов (Ковпак 64)

В запасі: Кринський, Сокуренко

Головний тренер: Анатолій Безсмертний

Попередження: Колос (53), Проневич (54), Тенжицький (67), Резесідзе (90+4) - Кушніренко (67)

Видалення: немає

Головний арбітр: Вадим Запрутняк (Ужгород)

Перший тайм

Команди стартували з активних дій, не витрачаючи час на вивчення суперника. "Черкаський Дніпро" намагався заволодіти м'ячем, але в той же час і "Полтава" не поспішала розлучатися з ним, розвиваючи свої позиційні атаки. До 5-ї хвилини команди вже встигли обмінятися позиційними атаками, дальніми ударами, а гостям вдалося подати кутовий з правого флангу. До 10-ї хвилини "Полтаві" вдалося повноцінно заграти першим номером і взяти м'яч під свій контроль, поступово просуваючись до воріт Ореста Будюка. Підопічні Олександра Кирилюка грали в ці хвилини виключно на контратаках. Через кілька хвилин "дніпрянам" вдалося відтіснити суперника на свою половину і перейти у наступ, але пресинг гостей змушував нашу команду раз за разом помилятися. Перший небезпечний дзвіночок стався на 14-й хвилині, коли Дегтярьов пробивав метрів з двадцяти. М'яч просвистів над поперечиною. На 16-й хвилині Віталія Бойка "зрубали" на фланзі. На жаль, продовжити гру наш півзахисник не зміг і вже на 20-й хвилині був замінений на Вадима Чорного. На 21-й хвилині Андрій Сторчоус небезпечно пробивав з дальньої дистанції і влучав у ворота, але реакція Максима Кучинського допомогла полтавчанам відвести загрозу на кутовий. Втім, у наступній же атаці наша команда змогла відкрити рахунок. На 23-й хвилині невгамовний Андрій Сторчоус отримав передачу і простір для руху, зробив пару кроків і з лінії штрафного майданчика пробивав по воротах. Максим Кучинський відбив м'яча ногами перед собою, але першим на добиванні був Руслан Качур. Наш нападник впевнено розстріляв ворота "Полтави" і відкрив рахунок у матчі. 1:0. Не надто довго довелося радіти "червоно-біло-синім", адже  на 26-й хвилині рахунок вже став рівним. М'яч метрах в двадцяти від воріт отримав Кушніренко і дуже точно пробив у дальній кут наших воріт. Орест Будюк не зміг допомогти своїй команді, хоча й стелився перед м'ячем. Піймавши кураж гості продовжували проводити свої атаки, заробили штрафний і кутовий, але все безрезультатно. Гостроти домогтися не вдалося. Гра трохи заспокоїлася, а перший небезпечний момент через весь цей час знову створила "Полтава". На 35-й хвилині після подачі зі штрафного головою пробивав один з гравців "Полтави", відправляючи його точно в дальній кут. Орест Будюк склався в польоті і перевів м'яч на кутовий. Гості продовжували нагнітати обстановку і вже на 41-й хвилині Антон Савін пробивав по воротах, але влучив у поперечину, хоча наш голкіпер контролював площину воріт і відмінно зреагував на удар. "Черкаський Дніпро" включився в гру на останні п'ять хвилин і в доданий час, провів серію атак, але захисникам "Полтави" раз за разом вдавалося відводити всі загрози від своїх воріт. На перерву команди пішли з нічийним рахунком 1:1.

Другий тайм

Друга половина гри розпочалася досить спокійно. Команди не поспішали бігти в атаку. Але перший же атакуючий випад від "Полтави" змусив підопічних Олександра Кирилюка нести м'яч у центральне коло. На 47-й хвилині на правому фланзі отримав м'яч Дегтярьов, після чого прострілив у карний майданчик нашої команди. Трояновський виграв боротьбу із захисниками і проштовхнув м'яч у ворота першим дотиком. 1:2 на користь "Полтави" вже на самому початку другої половини. "Черкаський Дніпро" відразу ж включився у гру і пішов атакувати лівим флангом. Наступні десять хвилин матчу "дніпряни" так само володіли м'ячем. На 53-й та 54-й хвилинах наші гравці примудрилися отримати відразу дві жовті картки, після чого один з них був замінений. До 60-й хвилині "червоно-біло-сині" володіли м'ячем і без упину атакували ворота "Полтави", але довести справу до гостроти не вдавалося. На 60-й хвилині Вадим Чорний отримав хорошу передачу праворуч і увійшовши в штрафний майданчик був збитий захисником. Головний арбітр порадився з боковим і вказав на одинадцатиметровую точку. До м'яча підійшов Леван Кошадзе і не схибив. Рахунок знову став рівним. 2:2. "Дніпряни" не збиралися віддавати ініціативу і вже за хвилину Тенжицький зі Сторчоусом мало не вивели свою команду вперед. Удар останнього був небезпечним, але не зовсім точним. "Полтава" провела заміни і трохи освіжила свою гру. На 66-й хвилині непогано пробивав Голіков, але Орест Будюк врятував свої ворота і перевів м'яч на кутовий. На 67-й хвилині сталася невелика сутичка на полі, в результаті якої Тенжицький та Кушніренко отримали по жовтій картці. А на 70-й хвилині "Полтава" знову святкувала свій гол і вийшла вперед. Ковпак на правому фланзі дуже грамотно розвернувся у боротьбі з Олегом Тарасенко, протягнув м'яч далі і практично з лінії навішував у карний майданчик нашої команди. М'яч знову прийняв Трояновський і першим же дотиком пробив по воротах. 2:3 на користь "Полтави". Після забитого голу гра пішла відносно рівна, а команди провели дві заміни. "Черкаський Дніпро", ближче до 80-ї хвилині, заволодів перевагою і перейшов на половину поля суперника. На 81-й хвилині знову наважився на удар Андрій Сторчоус. Небезпечно, але неточно. На 83-й і 84-й хвилині гості потривожили Будюка, але не створили серйозну небезпеку. "Полтава" провела заміну і остаточно сіла в оборону, а ближче до 87-й хвилині "Черкаський Дніпро" всіма силами висунувся в атаку. Але незважаючи на досить тривалі атакуючі випади, гості не дали серйозної можливості для того, щоб зрівняти рахунок.

Наступний матч ФК «Черкаський Дніпро» проведе на виїзді 26 серпня (в суботу). В рамках 8-го туру Першої ліги наша команда гостюватиме у ФК «Рух» (Винники).

Безсмертний: гра видалася дуже важкою та складною

Головний тренер ФК «Полтава» Анатолій Безсмертний прокоментував переможний результат матчу проти ФК «Черкаський Дніпро»:

Кирилюк: в черговий раз наша "золота молодь" не впоралася

Головний тренер ФК «Черкаський Дніпро» Олександр Кирилюк прокоментував результат матчу проти ФК «Полтава»:

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ