Звання найспортивнішого села Уманщини виборола Кочубіївка

«Спорт для всіх – здоров’я кожного» - під таким девізом 12 серпня 2017 року на стадіоні в с. Городецьке відбулися спортивні змагання "Найспортивніше село Уманщини - 2017", у яких взяли участь 4 населених пункти: Собківка, Ладижинка, Іванівка та Кочубіївка.

Про це сьогодні онлайн-газеті Новини Черкас повідомили в Уманській РДА.

На майданчику зі штучним покриттям сільські спортсмени визначали кращі команди з міні-футболу. В результаті 1 місце зайняли спортсмени с. Кочубіївка, срібло – за Собківчанами, бронзу завоювала команда с. Ладижинка.

На майданчику зі штучним покриттям сільські спортсмени визначали кращі команди з міні-футболу. В результаті 1 місце зайняли спортсмени с. Кочубіївка, срібло – за Собківчанами, бронзу завоювала команда с. Ладижинка.

Щиро підтримували вболівальники всіх місцевих силачів, котрі штовхали 24-кілограмові гирі в абсолютній ваговій категорії, а також змагалися в армспорту, адже дехто з них показував своє вміння в обох дисциплінах. У змаганнях гирьовиків перемогу святкували: 1 місце – Давиденко Олексій із с. Кочубіївка, 2 місце – Чупров Олександр із с.Ладижинка, 3 місце – Оверчук Олег із с.Іванівка.

Переможцями у змаганнях з армспорту стали:

- вагова категорія до 70 кг: 1 місце – Середінський Андрій із с.Кочубіївка, 2 місце – Безкоровайний Дмитро із с.Ладижинка, 3 місце – Турчак Володимир із с.Собківка;

- вагова категорія до 90 кг: 1 місце – Раков Ярослав із с.Кочубіївка, 2 місце – Гусейнов Ельхан із с.Ладижинка, 3 місце – Прудиус Олег із с.Собківка;

- вагова категорія більше 90 кг: 1 місце – Івахненко Богдан із с.Кочубіївка, 2 місце – Лимарчекнко Олексій із с.Ладижинка, 3 місце – Оверчук Олег із с.Іванівка.

У шашкістів призерами стали: 1 місце – Бабешко Денис із с.Собківка, 2 місце – Кузьмич Мирослав із с.Кочубіїка, 3 місце – Омельчук Валерій із с.Іванівка.

Напруженим виявився фінал з настільного тенісу. В результаті золото – за Полярушенко Лілією з Іванівки, срібло – у Прудиус Ілони з Собківки, а бронзу отримала Ромасевич Яна із с.Ладижинка.

Перше місце змагань із настільного тенісу серед чоловіків виборов Попков Максим з Кочубіївки, 2 місце - Володимир Сушкета з Іванівки, 3 місце - Бабешко Денис із Собківки.

А завершувалися змагання видовищним перетягуванням каната. Ще до його початку фаворитами називали команди з Ладижинки та Кочубіївки. Так воно й трапилося. Кремезні, міцні Ладижинські чоловіки здійснювали опір спортсменам з Кочубіїки. Здолавши всіх своїх суперників, перемогу отримали Ладижинські силачі, срібло – у с.Кочубіївка, бронза – с.Іванівка.

Нагородження переможців і призерів змагань в окремих видах спорту здійснили заступник голови Уманської районної ради Петро Бабкін і голова фізкультурно-оздоровчого спортивного клубу «Колос» Юлія Танасійчук. Всі переможці та призери були нагороджені грамота Уманської районної ради та медалями. За міні-футбол – Кубком, медалями та грамотами Уманської районної ради.

Третє загальнокомандне місце вибороли спортсмени із Собківки, набравши 336 очка, другими стали спортсмени з Ладижинки – 347 очка, а перемогу виборола (вже вкотре протягом останніх років!) — команда Кочубіївки, у якої – 386,5 очків. Команді-переможцю і обом призерам були вручені Кубки, почесні грамоти Уманської районної ради та м’ячі.

***

20 серпня 2017 року в с. Городецьке проводився І етап змагання «Найспортивніше село Черкащини 2017» , а саме – зональні змагання з міні-футболу.

З привітальним словом до учасників змагань звернувся начальник відділу освіти, молоді та спорту Уманської райдержадміністрації Борис Бондар, який побажав спортсменам гарної, чесної гри та отримати задоволення від змагань.

Участь брали 3 команди: Уманського, Христинівського та Жашківського району. І місце зайняла команда с. Кочубіївка Уманського району, 2 місце – Христивнівський район смт Верхнячка, 3 місце – Жашківський район. Команда-переможець зональних змагань буде боротись за І місце у фінальних змаганнях «Найспортивніше село Черкащини» 9 вересня 2017 року в м. Городище.

Бажаємо нашій команді з с. Кочубіївка гідно відстояти честь Уманського району та повернутись на рідну Уманщину з перемогою!

Теми: Умань
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  9. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  10. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ