У селі Леськи урочисто відкрили ДНЗ «Веселка»

У селі Леськи урочисто відкрили ДНЗ «Веселка»22 серпня 2017 року жителі села Леськи чекали з особливим нетерпінням. Цей день запам’ятається мешканцям села не просто як літній день, але і як день відкриття дитячого садка. Це довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків, повідомляє кореспондент онлайн-газети Новини Черкас.

Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості і величезна кількість подарунків – все говорило про те, наскільки значимо відкриття дитячого садка для жителів села.

Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали: депутат Верховної Ради України Сергій Рудик, депутат обласної ради Анатолій Коверський, голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, голова районної ради Олексій Собко, заступник голови районної ради Сергій Степанюк, голова Черкаської районної державної адміністрації Анатолій Яріш, сільський голова села Леськи Микола Бас керівники відділів та управлінь області та району.

Під час урочистого відкриття шановних гостей вітали дитячі колективи, які дякували всім причетним за чудовий реконструйований садок.

Перші особи області і району привітали дітей, їхніх батьків та колектив працівників із отриманням нового затишного садочку та побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі. У такий нелегкий для країни час є все ж таки і радісні моменти, такі як відкриття дошкільного навчального закладу для майбутнього нашої держави – для дітей.

Вітаючи присутніх з цією подією голова обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко подякував за співпрацю народному депутату України Сергію Рудику, керівникам району та сільському голові, а також компанії ТОВ МП «Арсенал» та її будівельникам за виконані роботи.

В свою чергу вітаючи присутніх народний депутат України Сергій Рудик зазначив, що приємно відчувати свою причетність до того, що відбулося. Нагадаю, що ціна питання - 7,8 млн грн, 4 з яких, я особисто "вигриз" (зазвичай вживаю слово "вибив", але тут дійсно "вигриз" у екс-Міністра фінансів Яресько), а 2,7 - ми отримали з минулорічного ДФРР.

Але на цьому приємності для мешканців Лесьок не закінчуюся. Так, в 2017 році, на додаток до минулорічних 300 тис. грн на заміну вікон у місцевій школі (всього було замінено майже 50 вікон та 3 дверей), з моєї ініціативи, передбачається спрямувати ще 400 тис. на реконструкцію даху.

Також, за 300 тис. грн буде здійснено ремонт фасаду місцевої амбулаторії загальної практики-сімейної медицини. І це ще не все. На додаток до вікон, комп'ютерного класу в місцевій школі (що теж відбулося не без моєї участі), капремонту даху в садочку "Чайка", вже існуючого дитячого майданчика, в селі з'явиться ще один майданчик. Ну і як же без велосипеда для місцевої амбулаторії. Нагадаю, що з моєї ініціативи цьогоріч всі ФАПи і амбулаторії мого 198 виборчого округу отримають по такому екологічно чистому виду транспорту.

Також щирі слова подяки звучали від сільського голови села Леськи Миколи Баса народному депутату України Сергію Рудику, керівництву області та району за сприяння у виділенні коштів з Державного Фонду регіонального розвитку на реконструкцію дитячого навчального закладу.

Реконструкцією приміщення займалося ТОВ МП „Арсенал ” на чолі з директором Владиславом Мамчуром, який і вручив завідуючій Надії Бондаренко ключі від нового садочка.

Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій «дім радості», де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  2. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  3. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  4. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  5. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  6. США запустили "скасовану" гіперзвукову ракету повітряного базування
  7. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  8. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ