В географічному центрі України урочисто відзначили День державного прапора

Шполяни та гості нашого славного краю сьогодні зібрались біля пам’ятного комплексу «Географічний центр України» аби вшанувати знаменний для кожного українця День Державного Прапора України

Шполяни та гості нашого славного краю сьогодні зібрались біля пам’ятного комплексу «Географічний центр України» аби вшанувати знаменний для кожного українця День Державного Прапора України. Активну участь в урочистостях взяло керівництво району, представники підприємств, організацій, установ, політичних партій, осередків, громадських організацій та жителі Шполянщини.

Про це повідомляє кореспондент онлайн-газети Новини Черкас.

Звертаючись до всіх присутніх, голова Шполянської районної державної адміністрації Володимир Потапенко відзначив, що сьогодні прапор України займає особливе місце у житті справжніх українців, ставши для них символом єдності та перемоги.

- Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

Тож нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

Від усього серця бажаю вам, щоб ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Міцного здоров'я, добробуту і щастя кожній родині.

Під час урочистостей біля пам’ятного комплексу також відбулось вручення почесних відзнак заслуженим землякам.

За багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, сприяння реалізації соціально-культурної політики, вагомий особистий внесок у створення духовних цінностей, відданість служити народу України та з нагоди Дня Прапора України заслуженого працівника культури України, кандидата мистецтвознавства, академіка Академії соціального прогресу творчості та інновацій Української академії наук Михайла Волкова нагороджено медаллю «За заслуги перед Шполянщиною».

Відзнаку «За заслуги в професійній діяльності» за значні особисті заслуги у становленні незалежної України, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу та з нагоди Дня незалежності України отримав директор СПОП «Агропрогрес» с. Капустине Василь Колісник.

За значні особисті заслуги у становленні незалежної України, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу та з нагоди Дня незалежності України почесні грамоти Шполянської райдержадміністрації вручено Миколі Шевченку - сільському голову с. Надточаївка, Олексію Варенику - сільському голові с. Мар’янівка, Євгенію Бесарабу - заступнику директора з виховної роботи, вчителю історії навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа I-III ступенів с. Сигнаївка, Володимиру Сіваку – директору сільського Будинку культури с. Матусів.

Державні відзнаки на святкуванні Дня Державного Прапора отримали і дев’ять наших земляків - учасників антитерористичної операції.  Серед нагороджених: Андрій Коваленко, Юрій Тарасенко, Павло Гук, Ігор Славінський, Юрій Косован, Ігор Таракун, Ігор Сичов, Володимир Долженко та Олександр Кравченко.

Справжньою окрасою урочистостей, біля пам’ятного комплексу «Географічний центр України», стали виступи учасників хору «Родина» Сигнаївського НВК.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ