Золотоніський центр зайнятості з початку року укомплектував 900 вакансій

Співпраця з роботодавцями є найважливішою передумовою якісного вирішення головного завдання служби зайнятості – працевлаштування громадян.

Наразі у 2017 році Золотоніський міськрайонний центр зайнятості надав місцевим роботодавцям понад 7 000 інформаційних та консультаційних послуг, у тому числі відвідування роботодавців безпосередньо на виробництві, в установах та організаціях. За сприяння центру зайнятості із 922 заявлених місцевими роботодавцями вакансій забезпечено кваліфікованими кадрами 900, що становить 98 відсотків від потреби. Переважна більшість працівників влаштувалась на посади укладальників-пакувальників, операторів виробничої дільниці, продавців, охоронців, водіїв, трактористів-машиністів, птахівників тощо.

Наразі у 2017 році Золотоніський міськрайонний центр зайнятості надав місцевим роботодавцям понад 7 000 інформаційних та консультаційних послуг, у тому числі  відвідування роботодавців безпосередньо на виробництві, в установах та організаціях. За сприяння центру зайнятості із 922 заявлених місцевими роботодавцями вакансій забезпечено кваліфікованими кадрами 900, що становить 98 відсотків від потреби. Переважна більшість працівників влаштувалась на посади укладальників-пакувальників, операторів виробничої дільниці, продавців, охоронців, водіїв, трактористів-машиністів, птахівників тощо.

Протягом цього періоду роботодавці також організовували громадські роботи та роботи тимчасового характеру, в яких взяли участь 281 особа та було укладено 50 договорів на працевлаштування після закінчення професійного навчання. Для підвищення конкурентоспроможності безробітних на ринку праці для 232 осіб було організовано професійне навчання з метою здобуття ними відповідної кваліфікації або приведення у відповідність до сучасних вимог. За сприяння міськрайонного центру зайнятості створено 8 нових робочих місць.

Одним із прикладів тісної співпраці центру зайнятості з місцевими роботодавцями є співпраця з Золотоніською філією ПП «Агроспецпроект».

 «Лише протягом трьох останніх років співпраці за сприяння центру із 430 заявлених роботодавцем вакансій 409 укомплектовано (95%). Саме це підприємство найбільше потребувало працівників для підготовки до сезону переробки та консервування молодої кукурудзи та зеленого горошку. Протягом цьогорічного сезону майже 100 колишніх безробітних знайшли роботу на «Агроспецпроект» та працевлаштовані», – повідомила директор міськрайонногоцентру зайнятості Людмила Павліченко. Водночас на цьому підприємстві більшість безробітних за сприяння центру пройшли стажування, професійне навчання та підвищили свою кваліфікацію.

На цей час найпопулярнішими вакансіями Золотоніщини, які пропонують місцеві роботодавці до укомплектування є – оператори виробничої дільниці, робітники з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва, укладальники-пакувальники готової продукції, сімейні лікарі та молодша медична сестра.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  2. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  3. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  4. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  5. США запустили "скасовану" гіперзвукову ракету повітряного базування
  6. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  7. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  8. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ