Держслужбовці Лисянщини вибороли перше місце в обласній спартакіаді

16 вересня 2017 року на центральному стадіоні м. Черкаси проведено щорічні фінальні змагання обласної спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, у якій взяли участь 17 команд.16 вересня 2017 року на центральному стадіоні м. Черкаси проведено щорічні фінальні змагання обласної спартакіади серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, у якій взяли участь 17 команд.

Головна мета таких спортивних заходів – пропаганда здорового способу життя, залучення державних службовців до занять фізичною культурою та спортом, організація дозвілля та активного відпочинку, розвиток найбільш популярних видів спорту тощо.

 Після проходження урочистим маршем, команди вишикувалися перед головною трибуною. Учасників спортивних стартів привітали заступник голови обласної організації профспілки працівників держустанов Василь Олійник та Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, голова обласного фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Юрій Мрачковський. Останній також оголосив склад суддівської бригади, повідомив про місце проведення змагань з окремих видів та, користуючись нагодою, вручив Подяку Національного олімпійського комітету України черкащанину Олександру Лису, який у складі збірної України з волейболу став чемпіоном «Маккабіади», що проводилася у Франції.

Традиційно команди змагалися у п’яти видах спорту: міні-футбол, волейбол, теніс настільний, шашки та шахи.

Найбільш цікавими і захоплюючими, як завжди, стали змагання з волейболу та міні-футболу.

Змагання серед волейболістів тривало найдовше. Разом з тим, волейболісти, які представляли команду Черкаської міської ради, були сильнішими своїх суперників і відповідно заслужено стали чемпіонами. Друге і третє місце посіли команди Драбівського і Кам’янського району відповідно.

Для визначення переможця з міні-футболу суперники у фіналі зіграли матчі між собою. У першому поєдинку лисяни і золотонісці розійшлися, зігравши внічию. Потім команда з лівобережжя здолала юристів з рахунком 4:1. У фінальному поєдинку зустрілись команди службовців Лисянського району та Головного управління юстиції в Черкаській області (Державна виконавча служба).

Матч видався результативним і, по-справжньому, видовищним, подарував вболівальникам багато емоцій. Лисянські службовці гарно оборонялися, їхній воротар «витягував» неймовірні удари. І в атаці вони були набагато влучнішими. Отож, рахунок 7:1 та краща різниця забитих і пропущених м’ячів вивела їх на перше місце.

За команду футболістів Лисянщини виступав голова обласної ради Олександр Вельбівець. Він провів на полі всі матчі та відзначився не лише результативними передачами, але і кількома забитими м’ячами у ворота суперників.

В підсумку, у загальнокомандному заліку найбільше очок здобула команда Лисянського району. Другу і третю сходинку вибороли службовці Золотоніського і Кам’янського районів.

За підсумками проведених змагань буде сформовано обласну команду держслужбовців та посадових осіб місцевого самоврядування, які 7 жовтня візьмуть участь в міжгалузевій спартакіаді профспілок Черкащини.

Теми: Лисянка
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ