Українці перевершили росіян по довжині пеніса

Нове дослідження вчених, присвячене обчисленню середньої довжини статевого члена чоловіків різних країн світу, показало, що в порівнянні з минулим роком показники дещо змінилися. Так, середня довжина пеніса українських чоловіків становить 13,97 сантиметра. У росіян за останній рік показники покращилися на 0,09%, і тепер середньостатистичний результат становить 13,3 сантиметра.

Відзначимо, що в цій же групі разом із росіянами залишилися жителі Австралії (вони зрівнялися з росіянами, поліпшивши результат з 13,2 сантиметра до 13,3 сантиметра) і американські чоловіки (13 сантиметри, в минулому році було 12,9 сантиметра).

Заміри статевих органів чоловіків 113 країн світу Річард Лінн опублікував у вересневому номері журналу Personality and Individual Differences.

У числі лідерів за цим показником як і раніше африканці. Згідно з даними дослідження, найдовший статевий член - у жителів Демократичної республіки Конго (18,03 сантиметра). На другому місці опинилися еквадорці (17,8 сантиметра), на третьому - мешканці Гани (17,3 сантиметра). При цьому тільки заміри бронзових призерів залишилися такими ж, довжина пенісів лідерів рейтингу та еквадорців збільшилася на 0,1% (з 17,93 сантиметра і з 17,7 сантиметра відповідно).

Також у новому дослідженні змінилася розстановка лідерів серед жителів країн Європи. Якщо торік першими були угорці із середніми пенісами в 16,1 сантиметра, то тепер їх потіснили ісландці (16,5 сантиметра). Найкоротшими статеві члени в цій групі виявилися у румунів (12,7 сантиметра).

За даними опублікованої статті, жителі Великобританії в середньому мають пеніси по 14 сантиметрів, французи - 13,5 сантиметра. Середня довжина члена в Італії та Нідерландах - 15,74 сантиметра, у Швеції - 14,98 сантиметра, у Греції - 14,73 сантиметра, у Німеччині - 14,48 сантиметра.

Серед жителів колишнього СРСР лідерами по довжині пенісів є грузини (16 сантиметри), у середньостатистичного жителя Білорусь довжина члена - 14,63 сантиметра.

За традицією замикають рейтинг чоловіки країн Південно-Східної Азії і Далекого Сходу. У Китаї середня довжина пеніса становить усього 11 сантиметрів, в Індії і Таїланді - 10 сантиметри, а в Кореї - 9,7 сантиметра.

Тема розміру статевих органів чоловіків не перестає хвилювати вчених. Вони не тільки регулярно заміряють пеніси, але і намагаються встановити закономірності між цим показником та різними сферами людської діяльності. Раніше обчислювалися відповідності між величиною статевих органів і рівнем IQ.

Раніше вчені з Медичного центру Рочестерського університету провели дослідження, в ході якого було встановлено, що розмір статевого органу чоловіка важливий для успішного запліднення.

За матеріалами Подробности http://podrobnosti.ua/kaleidoscope/2012/10/02/861349.html

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ