Кондитерська Корпорація Roshen звернулася із відкритим листом до громади міста Черкас

Відповідне звернення 28 вересня 2018 року наша редакція отримала за підписом менеджера із звязків з громадкістю кондитерскої корпорації ROSHEN Надії Якубець.

З 2016 року Кондитерська корпорація Roshen здійснює соціальний проект з реконструкції Черкаського міського зоологічного парку

З 2016 року Кондитерська корпорація Roshen здійснює соціальний проект з реконструкції Черкаського міського зоологічного парку. Вже реконструйовані вольєри вовків та ведмедів, приміщення перетримки тварин, влаштована твердопаливна котельня для опалення оранжереї. Вартість проекту склала більше 26 млн. гривень. Ведуться роботи з будівництва вольєрів для копитних та благоустрою території експозиції, що за попередніми розрахунками має скласти близько 50 млн. гривень.

Одним з наступних кроків у розвитку зоопарку може стати організація публічних просторів та вхідної зони. Переможці воркшопу «Cherkasy Zoo Workshop» та адміністрація Черкаського міського зоопарку звернулись до Корпорації Roshen з пропозицією реалізації концепції публічного простору Черкаського зоопарку з акцентом на простір вхідної групи. Втілення в життя цього масштабного проекту потребує багатомільйонних інвестицій.

З серпня 2018 р розпочались роботи з будівництва вольєрів для копитних та благоустрою території експозиції, що за попередніми розрахунками має скласти близько 50 млн. гривень. Корпорація Roshen завершить вже розпочатий проект з реконструкції вольєрів для копитних у  серпні 2019 року.

Передбачений бюджет допомоги Roshen Черкаському зоопарку становить близько 76 мільйонів гривень і, відповідно, буде вичерпаний із відкриттям експозиції копитних. В той же час Корпорація готова виділити необхідний додатковий бюджет на Черкаський зоопарк і продовжити його модернізацію та підтримку, з умовою відображення бренду Roshen у назві - Черкаський міський зоологічний парк «Рошен».

Впевнені, що за нашої підтримки оновлений Черкаський зоопарк «Рошен» стане визначним місцем на туристичній карті України наряду з вінницькою набережною та фонтаном «Рошен», тому Кондитерська Корпорація Рошен направила відповідну пропозицію меру міста Черкас, з проханням -  в разі прийняття пропозиції, погодити це питання з громадою міста та затвердити на міський раді. Після чого Roshen зможе планувати подальший розвиток проекту модернізації .

Мета проекту модернізації Черкаського зоопарку - створити комфортні умови життя для тварин і зробити зоопарк більш доступним для відвідувачів.

У квітні 2017 року в зоопарку відкрили експозицію з хижими тваринами "Земля вовків і ведмедів". В рамках проекту було модернізовано інфраструктуру звіринця: побудовано котельню, дві лабораторії для спостереження за тваринами, приміщення відеоспостереження та приміщення обслуговування тварин. Побудований новий охоронний пункт, для відвідувачів передбачено нові санвузли, зокрема для людей з обмеженими можливостями.

Діти можуть розважатися на майданчику з лабіринтами, що імітують нори тварин в зелених пагорбах. По периметру майданчика розташована відпочинкова зона. Після відкриття експозиції "Земля вовків і ведмедів" кількість відвідувачів зоопарку збільшилась вдвічі. Вперше, в Україні, реалізовано принцип зануреної експозиції.

У березні 2018 відбувся міжнародний воркшоп «Cherkasy Zoo Workshop»  зі створення концепції публічного простору Черкаського зоопарку з акцентом на простір вхідної групи для зоопарку. Кондитерська Корпорація Roshen, будучи відомим благодійником Черкаського зоопарку, стала спонсором проведення воркшопу. В рамках воркшопу був проведений конкурс на кращу концепцію адміністративного приміщення центрального входу Черкаського зоологічного парку та публічного простору.

Візуалізація проекту:

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ