Святослав Вакарчук з камерним оркестром завершив Всеукраїнський тур у Черкасах

Святослав Вакарчук з камерним оркестром завершив Всеукраїнський тур у Черкасах2 квітня 2019 року з Одеси розпочався Всеукраїнський тур Святослава Вакарчука з камерним оркестром «Віртуози Києва» під диригуванням Мілоша Єліча, і 24 травня із завершальним концертом Святослав виступив перед шанувальниками у Черкасах. Ущент заповнена зала Палацу культури «Дружба народів» з нетерпінням чекала на омріяну зустріч із кумиром та на кілька годин насолоди від нової унікальної програми з улюблених пісень гурту «Океан Ельзи».
– У нас сьогодні зелений концерт. Це так називають музиканти останній концерт, під час якого ми дозволяємо собі невеликі імпровізації, – пояснив Святослав Вакарчук.
Під час виступу легенди української музичної культури лунали не лише улюблені пісні «Океану Ельзи». Святослав Вакарчук виконав кілька відомих композицій інших авторів, які у різні періоди його життя так чи інакше вплинули на музичний світогляд співака.
– Ці концерти мають унікальне забарвлення, оскільки я намагаюся одночасно робити дві речі: співати і грати на роялі, – зауважив особливість музичного вечора Святослав Вакарчук. – Всі пісні я граю і співаю під рояль так, як я їх придумав, тому, сподіваюся, що вони звучатимуть більш по-інтимному і близько для вас.
Відому пісню «You're so beautiful» Святослав присвятив дівчатам.
– Таких дівчат, як в Україні, немає ніде, навіть у Бразилії, – запевнив виконавець.
Атмосферу в концертній залі непросто описати словами, її треба лише відчути: шанувальники співали в унісон із Святославом Вакарчуком, підтанцьовували, аплодували стоячи та вигукували назви пісень «Океану Ельзи», які б хотіли почути. Такі миттєвості залишаються в пам'яті надовго. Ймовірно, кожного глядача вразила щирість вокаліста, оскільки в паузах між піснями Святослав відверто ділився з аудиторією історією та особистими взаєминами з тією чи іншою композицією.
Загалом концерт у супроводі камерного оркестру «Віртуози Києва» Святослав Вакарчук присвятив українським воїнам, боронителям нашої держави.
– У той час, коли надворі світить сонце, на сході, зовсім недалеко, іде війна, яка не зупиняється ні на хвилину. Кожного дня там віддають своє життя і здоров’я наші хлопці й дівчата. Вони живуть особливим життям заради нас, і тому я хочу присвятити їм цю пісню і весь концерт, – наголосив музикант перед виконанням глибокозмістовної пісні «Мить».
Кілька разів аудиторія викликала Святослава Вакарчука на біс, завзято намагаючись продовжити миттєвості музичного свята. Завершальну символічну пісню «Майже весна» глядачі самовіддано підспівувала стоячи. «Майже весна» стала крапкою у Всеукраїнському турі Святослава Вакарчука з неймовірним камерним оркестром, запаливши в серцях шанувальників вогонь надії на краще майбутнє та нові зустрічі із кумиром.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. У Ватутіному шахраї видурюють кошти, прикриваючись іменем міського голови
  2. Нараховувала сама собі завищену зарплатню та заволоділа бюджетними коштами на суму майже 100 тис. грн
  3. Особливості різних видів кави
  4. СБУ затримала ворожого агента, який готував ракетний удар по залізниці та військових шпиталях на Черкащині
  5. Стил и рестил в покере
  6. Черкаський депутат від “опозиційного блоку” претендує на посаду судді
  7. На Черкащині повідомлено про підозру ще одному священнослужителю УПЦ (МП)
  8. Епідситуація щодо грипу та ГРВІ у Черкаській області за 9 тиждень 2024 року
  9. Види ігрових автоматів - від класичного шарму до відео-слотів
  10. Які види ігрових автоматів зазвичай обирають гравці?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ