Вибач Грето, ми друкуємо журнал! Проте ми не марнуємо ресурси дарма

Як налагодити зв‘язки із фахівцями у сфері економіки, права і політики та допомогти їм донести свою думку до можновладців по інший бік кордону? Як спонукати людей задуматися і цивілізовано дискутувати? Можливо, видання Brussels Ukraїna Review знайшло відповідь.

Як налагодити зв‘язки із фахівцями у сфері економіки, права і політики та допомогти їм донести свою думку до можновладців по інший бік кордону? Як спонукати людей задуматися і цивілізовано дискутувати? Можливо, видання Brussels Ukraїna Review знайшло відповідь.

Brussels Ukraїna Review (Огляд Україна Брюссель) – це можливість для провідних експертів з України та Євросоюзу коментувати ситуацію довкола відносин України, Росії та ЄС у форматі «дорадчого голосу». Навіть тоді, коли вони переконані, що краще мовчати. Отже, читаймо!

Сторінка перша – двері зачиняються

Працюючи як в Брюсселі, так і в Києві, з розгалуженою мережею партнерів (експертів, журналістів, чиновників, політиків, представників неурядових організацій та міжнародних установ) в ЄС та Україні, Brussels Ukraїna Review консолідує та представляє українську експертизу в Європі та європейську – в Україні.

Зазвичай, експертиза залишається за зачиненими дверима конференцій, зустрічей і різних заходів. Вона надає можливість для діалогу лише обраним учасникам, у той час як за лаштунками офіційних представництв та міжнародних організацій залишається велика кількість грамотних спеціалістів, які плекають свій досвід та чекають.

Ми зрозуміли, що вони чекають на нас! І ми не гаємо часу. 

Сторінка друга – багатоголосий натовп

«В інформаційному шумі всіх, хто отримав інструменти висловлюватись публічно (йдеться про такі інструменти, як соціальні мережі, відео та аудіо-блоги, персональні сайти тощо), голос фахівців не чути. Ми прагнемо його посилювати. Безліч матеріалів, статей, коментарів, серед яких э дійсно дуже важливі, губляться. Це наш ворог, і ми вже оголосили йому війну. Promote Ukraine (Промоут Юкрейн чи Промуй Україну) бореться з ним не один рік», – упевнена Марта Барандій, головний редактор Brussels Ukraïna Review і засновниця Promote Ukraine (twitter.com/MartaBarandiy).

Сторінка третя – світло в кімнаті

Редакція Brussels Ukraїna Review вважає, що думку з приводу тієї чи іншої ситуації в світі, Європі, Україні повинні висловлювати фахівці – люди, які аналізують, читають, дивляться на ситуацію зі всіх можливих боків. 

Для них і була створена платформа Brussels Ukraïna Review.

«Promote Ukraine визначила для себе філософію, що відповідає метамодерністському баченню світу. Через Brussels Ukraїna Review, в першу чергу, втілюємо нашу власну віру в те, що правда десь посередині, – зазначає Максим Степанов, діджитал маркетинг-директор Promote Ukraine. – Ми вважаємо, що все є політика, хочемо ми того чи ні. Ті, хто мають знання, спеціалізацію і бачення, повинні говорити вголос, бо вони творять політику, незалежно від того, чи вони говорять, чи мовчать». 

А як відомо, найпекучіше місце в пеклі відведено тим, хто мовчить, коли треба сказати.

Більше того, Brussels Ukraïna Review сприяє тому, щоб ті, хто має що сказати, говорили, і тому, щоб ті, хто приймає рішення, їх почули. І саме тому видання долає мовний бар‘єр між фахівцями обох сторін.

На фоні закриття UATV – українського медіа, яке транслювало передачі кількома мовами, включаючи англійську та українську, поява двомовного видання Brussels Ukraïna Review є дуже вчасною. Серія презентацій журналу у Брюсселі та Києві та його поширення серед євродепутатів, європейських ЗМІ, депутатів Верховної Ради та чиновників, представників посольств і бізнес-клубів продемонстрували, що шлях видання – вірний.

Brussels Ukraїna Review – це насамперед обгорнута в неординарний дизайн і підсилена сміливими ілюстраціями та відео-сюжетами (в онлайн-версії) платформа, відкрита для фахівців зі сфери громадянського суспільства, які не мають іншого інструменту донесення інформації до тих, хто приймає рішення з іншого боку кордону. Вона відкриває можливість для експертів висловлювати «немейнстрімові» думки і навіть сперечатися. 

Сторінка четверта – тримаймо руку

Журнал допоможе впливовим (у значенні прийняття рішень) читачам по обидва боки кордону зрозуміти причини невдоволення тією чи іншою ситуацією на місцях. У той же ж час, він відкриє читачам зі сфери громадянського суспільства наміри і вчинки тих, хто приймає рішення по іншу сторону, оскільки редакція видання готова ставити «незручні» питання, у центрі яких – верховенство права, воля і гуманізм. 

То ж читайте, завантажуйте, відправляйте друзям і не забувайте про Інстаграм, Твіттер та Фейсбук. Також приходьте на презентації, діліться експертизою в журналі. Дедлайн для подачі статей 30 січня, а всі умови є на сторінці https://journal.promoteukraine.org/submit

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ