"Це мій справжній найщиріший вірний друг!"

"Це мій справжній найщиріший вірний друг!"Виставка унікальних картин – створених дітьми-художниками спеціально, щоби продати їх на аукціоні і пустити кошти на корм та ліки для тварин, яких забрали із вулиці, відкрилася 11 березня у Черкаському обласному краєзнавчому музеї. Ініціаторами безпрецедентного заходу стали Черкаський обласний благодійний фонд «Життя», Черкаський обласний краєзнавчий музей, ЧДТУ, Черкаський обласний клуб  службового собаківництва ТСОУ та черкаська ветеринарна клініка, де діє соціальна програма для безпритульних тварин «Vetta-Survey». Відкриття виставки стало для черкащан справжнім святом: крім яскравих і емоційних дитячих картин та листівок, ексклюзивно створених кафедрою дизайну ЧДТУ, гості насолоджувалися грою золотого саксофона Богдана Теліженка, піснями гурту «Спів братів» та сучасної вокальної студії «Палітра талантів» (під керівництвом Катерини Грузиненко), танцювальним номером від студентів ЧДТУ Олександри Квятковської та Валентина  Прокопенка, віртуозною майстерністю ведучого Миколи Короля та запальним «Дог-шоу» від Черкаського обласного клубу службового собаківництва.

- У кожної дитини має бути домашній улюбленець, свій маленький друг. Це дає їй можливість ніколи не почуватися самотньою та покинутою, відчувати безумовну любов та вірність, свою цінність для іншої живої істоти, та вирости доброю і турботливою людиною. Найчастіше, наші діти – хороші і співчутливі, якщо ці їх пориви душі отримують підтримку дорослих . Якщо ми любимо своїх дітей, то повинні подарувати їм світ, сповнений добра, любові і друзів. Цьому і присвячено унікальну благодійну виставку дитячих картин «Це мій справжній найщиріший вірний друг!», - зазначила президент Черкаського обласного благодійного фонду «Життя» Оксана Савіцька.

- Ми пишаємося тим, що саме тут, у наших стінах народжуються хороші традиції - і особливо так, що допомагають робити цей світ кращим і примножувати добро на землі.

На цій виставці картин «Це мій справжній найщиріший вірний друг!» представлено роботи саме дітей. І це означає, що у нас ростуть не лише вкрай талановиті, але й добрі, гуманні та відповідальні діти. Які передали свої картини саме на благодійність.

І я сподіваюся, що у майбутньому ці, поки що юні художники прийдуть до музею, де вперше експонувалися їх роботи, і саме тут ми влаштуємо їх першу дорослу виставку, - констатувала директор Черкаського обласного краєзнавчого  музею Ірина Собко.

- Соціальна відповідальність не вимагає якихось особливих зусиль – допомогти може кожен, і наші студенти та викладачі є тому прикладом. Вона із задоволенням підтримують гуманні ініціативи, що дають можливість зробити кращим життя тих, кому потрібна допомога найбільше. Ми раді, що навчаємо студентів тому, що творчість має слугувати добру, - зазначила завідувач кафедри дизайну ЧДТУ Наталя Романенко.    

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  2. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  3. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  4. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  5. США запустили "скасовану" гіперзвукову ракету повітряного базування
  6. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  7. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  8. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ