«Мавпи» вирвали перемогу у «Азоту»

Черкаські Мавпи

«Черкаські Мавпи» виграли перший матч у 2015-му році. Команда Максима Міхельсона у неймовірно напруженому матчі обіграла «Дніпро-Азот». Попри невдалий старт, черкасці зуміли переломити хід гри і виграти непростий матч – 76:73, повідомляє Черкаський спорт.

Старт гри залишився за нашими гостями. Спраглі до перемог «стрижні» вдало закрили свою трисекундну зону у захисті і зробили ставку на результативність Харіса у нападі. Перші п’ять хвилин приголомшили вболівальників, черкасці поступалися – 2:10. Лише після цього команда Максима Міхельсона зуміла оговтатися. Головним каталізатором успіху стала агресивна гра Ігоря Чумакова. Важкі та ефектні атаки бігмена не лише завели публіку у залі, а й скоротили відставання. Правда, на першу перерву в статусі лідера пішли гості – 20:13.

Почату справу наприкінці стартового відтинку гри «Мавпи» продовжили на початку другої десятихвилинки. Завдяки агресивності у захисті та низці швидких відривів черкасці миттєво зрівняли рахунок. У ці хвилини прекрасно виглядали два мотори команди – Камерон Рандлс та Ешлі Хемілтон. Саме ці два легіонери раз-по-раз розганяли команду у швидких відривах. Перший ривок черкасців – 7:0 – зупинив Кондратьєв, який реалізував дві атаки поспіль. Однак це лише розлютило господарів паркету. Розходився і Кальніченко, який кілька разів результативно обіграв опонентів у трисекундній зоні, а потужний слем-данк Хемілтона лише підкреслив вибухові емоції від потужної десятихвилинки, яку «Мавпи» виграли – 29:16.

Здавалося, що після перерви черкасці повністю вб’ють інтригу. Команда Максима Міхельсона продовжила у ефектному стилі нарощувати різницю у рахунку. Після чергового влучання Хемілтона, який у цій грі був найпродуктивнішим (26 очок та 8 передач), рахунок став 46:36. Надалі гості спромоглися зробити відчайдушний камбек. Повернутися у гру команді Плеханова дозволив дует американців – Кріс Фергюсон та Юджин Харріс, які на двох набрали 34 очки та 16 підбирань. Харріс вправно завершував власні проходи, а Фергюсон на пару з Кондратьєвим забезпечив своїй команді перевагу у боротьбі на щитах. Саме виграний підбір дозволив азотівцям залишити інтригу на останні хвилини гри.

Правда, у середині четвертого періоду вболівальники знову констатували двозначну різницю «Мавп» – 72:61. Черговому спурту посприяли Крівцов та Кальніченко, які видали сильний матч. Ігор відзначився другим поспіль дабл-даблом (10 очок та 10 підбирань), а Кальніченко реалізував ледь не всі кидки з гри (18 очок, 4 підбирання). Далеко не в усіх гравців команди цього вечора був схожий відсоток реалізації. Саме провальний відсоток у кидках з периметру не дозволив «Мавпам» завчасно заспокоїти гру. Лише один Камерон Рандлс, який цього вечора проводив особливий матч, влучив лише один з десяти триочкових! Нервової кінцівки «Мавпам» не вдалося уникнути. Правда, маючи запас 5-6 очок і холоднокровність у пробитті штрафних від Хемілтона, господарі довели справу до непростої перемоги.

79:76 – «Мавпи» виграють черговий матч на своєму майданчику і підіймаються на четвертий рядок у турнірній таблиці Суперліги.

Черкаські Мавпи - Дніпро-АЗОТ - 79:76 (13:20, 29:16, 17:19, 20:21)

Черкаські Мавпи: Хемілтон (25 + 8 передач), Кальніченко (18 + 4 підбирання), Кривцов (10 + 10 підбирань)

Дніпро-АЗОТ: Харріс (17 + 5 підбирань), Фергюсон (17 + 11 підбирань), Кондратьєв (12 + 7 підбирань)

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ