Обладнання MedicaLaser для салонів краси

Доволі часто в розмовному лексиконі представниць прекрасної статі можна почути вислів «краса потребує жертв». Але на сьогоднішній день він звучить досить не актуально, адже, зайшовши в будь-який бьюті заклад, кожний (будь то чоловік чи жінка) можуть отримати широкий спектр сучасних комфортних косметологічних процедур і без особливих на це жертв, хіба що втрати невеликої суми коштів.

Обладнання MedicaLaser для салонів краси

У ході їх проведення українська індустрія краси застосовує новітнє обладнання MedicaLaser,− єдиного виробника лазерного обладнання в Україні. Під час виробництва косметологічних апаратів застосовуються високоякісні комплектуючі, що надходять із США, Німеччини, Кореї, і досвід цих країн. Обладнання проходить повний цикл тестування і є повністю сертифікованим технологічним продуктом

Дещо детальніше про інновації в сфері краси

Візьмемо для прикладу популярну в часи Радянського Союзу хімічну завивку волосся, яка занадто пошкоджувала його. Зараз її майже ніхто не замовляє, адже з’явився новий делікатний метод завивання локонів – біозавивка. Альтернативою класичному обрізному манікюру став апаратний, що проводиться з допомогою електричного пристрою при застосуванні різноманітних насадок. Ороговіла шкіра акуратно шліфується і не спричиняє порізи, що унеможливлює занесення інфекції. Застосування гель лаку створило великі можливості для зручного безболісного нанесення нешкідливого декоративного покриття на основу нігтів, нівелювало постійне використання нестійких лаків та ацетону. Гелеве покриття, маючи в своїй основі полімер, надійно захищає нігтьову пластину від зовнішніх подразників, вона швидко відростає і не ламається. А от видалення небажаного волосся на тілі перетворювалося раніше в справжню екзекуцію: його виривали з допомогою гарячого воску, збривали, освітляли перекисом водню, гідроперитом. Сьогодні з’явилися новітні технології для проведення епіляції, які не спричиняють сильний біль і забезпечують високу якість процедур професійного видалення волосся. Наразі в кожному салоні краси можна замовити:

  • лазерне видалення. Лазер руйнує корінь небажаного волосся і воно не відростає;
  • фотоепіляцію.  Волосяні фолікули руйнуються дуже швидко на проблемних місцях;
  • електроепіляцію. Вона допомагає позбутися волосся з допомогою струму;
  • елос-епіляцію. Використовується енергія світлового променю та електрична. Світлова енергія розподіляє температуру по всій волосині, а електрична руйнує фолікул.

Стали звичними наразі у щоденній практиці косметологів використання діодного, ербієвого, фракційного, неодимового лазерів. З допомогою багатофункціонального спецобладнання, що поєднують, наприклад функції діодного лазеру і елос-апарату, можна значно зменшити жирові відкладення, розтяжки на тілі, набряклість, поліпшити циркуляцію крові у проблемних зонах.

салон краси

Салонні процедури для омолодження шкіри обличчя

Майже у кожної сорокарічної жінки відбуваються серйозні вікові зміни: знижується вироблення естрогену, а отже - синтез колагену. Колаген косметологи часто порівнюють з пружинками в матраці. Після сорока років ці «пружинки» втрачають пружність, шкіра починає просідати, на ній з'являються зморшки, заглиблюються складки, овал обличчя починає обпливати. Потрібна дієва допомога. Деякі жінки вдаються до послуг пластичних хірургів, ін’єкційних процедур, інші віддають перевагу апаратній косметології.

Реальний wow-эффект у реалізації програми щодо перетворення і омолодження шкіри  спричиняє нове покоління лазерів - iPixel (ербієвий) і Pixel (CO₂). Вони роблять процес омолодження менш болючим, забезпечують швидку реабілітацію опісля. Великим плюсом є те, що апарати не знімають повністю верхній шар епідермісу. Лазерний промінь подається на шкіру у вигляді найтонших променів, які точково, «пікселями», не пошкоджуючи її, стимулюють глибоке ремовідновлення тканин і забезпечують приголомшливий ліфтинг-ефект.

Існує також методика, що поєднує фототерапію і фракційний лазер. Завдяки послідовній дій двох методів − впливу IPL-світла вдається позбутися пігментації (вона часто проявляється після перебування на сонці), а фракційний лазер запускає синтез колагену і відновлює волокна.

Вибір ваш.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ