Як залучити клієнтів в салони краси: використовуємо можливості BeautyPro на 100%

Салони краси - не рідкість навіть в самому маленькому провінційному місті. Що ж говорити про величезні мегаполіси, які нараховують їх сотнями. Кожен сучасний житловий комплекс має десятки салонів краси, перукарень і манікюрних кімнат. Так що конкуренція в цій сфері висока, що завжди позитивно позначається на якості послуг.

Салони краси

Боротьба за клієнтів повинна починатися з основоположних чинників: високого професіоналізму майстрів, різноманітності послуг, якісних матеріалів і сучасних технологій. Так, використання програми BeautyPro не тільки оптимізує роботу салону краси, а й забезпечує ефективну роботу з клієнтами. Завдяки програмі вся історія клієнта постане перед адміністрацією закладу миттєво: візити і відвідування, процедури, заплановані процедури, індивідуальні знижки і програми лояльності, смс-повідомлення про час відвідування, перенесення дат і багато іншого.

Як ефективно залучати та утримувати клієнтів

У будь-якого закладу є тільки один шанс справити позитивне враження. Як правило, це перший візит клієнта в салон краси. Приміщення і обстановка повинні справити враження, забезпечити комфорт і зручність, естетичне задоволення. Якщо персонал не проявить уваги до клієнта, і тому доведеться довго чекати, коли його приймуть, то другий раз він навряд чи повернеться сюди. І вже тим більше, нікому іншому не порекомендує послуги салону. І найголовніший параметр - висока якість послуг. Навіть оригінальний і прекрасний інтер'єр не врятує ситуацію, якщо клієнта обслужили не якісно.

  • Цікавий і багатообіцяючий спосіб сподобатися клієнту - індивідуальний підхід. Якщо привітати його смс-повідомленням не тільки з Новим роком чи 8 Березня, а й Днем народження, ювілеєм, це завжди буде сприйнято позитивно.

  • Індивідуальний підхід до заохочень (акції, бонусні програмами, подарункові сертифікати), також, відмінний варіант. З огляду на те, що можливості CRM-системи дозволяють відслідковувати і планувати різні програми лояльності, багато часу на організацію цього питання не буде потрібно.

  • Діалог з клієнтом - важливий параметр. Завдяки програмі управління, кожен клієнт може мати свій власний профіль, який значно полегшує взаємовідносини. Клієнт може залишити заявку на процедури, перенести час візиту, скасувати послугу.

  • Багато закладів практикують бонуси за залучення подруги. Кожен клієнт потенційно може привести до закладу ще кілька людей. Треба зробити так, щоб йому це було вигідно. Добре, якщо заохочувальну знижку або бонус отримають обидва: і старий клієнт, і новий.

Які ще є способи реклами салону краси для залучення клієнтів

Соціальні мережі - один з найпростіших, швидких і доступних способів залучення клієнтів в салони краси. Особливістю реклами в соціальних мережах є можливість точно вибирати свою цільову аудиторію за географічною ознакою, статтю, віком, соціальним параметрам, рівнем доходу, інтересам і т.д.

Добре, якщо заклад матиме свій представницький сайт. Це завжди справляє позитивне враження на клієнтів, підвищує довіру до салону. На сайті клієнти завжди зможуть отримати актуальну інформацію, почитати новини, прес-релізи.

Салон краси стане процвітаючою, якщо клієнти будуть про нього хорошої думки. Вони не тільки повернуться знову за новими послугами, а й привернуть своїх подруг, родичів, розкажуть про нього друзям і знайомим.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  2. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  3. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  4. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  5. США запустили "скасовану" гіперзвукову ракету повітряного базування
  6. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  7. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  8. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ