Що подарувати коханій людині на 14 лютого?

На день Святого Валентина кожен хоче зробити для коханої людини найкращий подарунок, але далеко не кожен розуміє, що саме варто дарувати на цю святкову подію. Спеціально для вас ми зібрали кілька варіантів, серед яких ви точно знайдете те, що підійде саме вам.

На день Святого Валентина кожен хоче зробити для коханої людини найкращий подарунок

Піжама або халат

Для тих, хто хоче подарувати практичний подарунок, яким точно буде користуватися кохана людина є відмінний варіант - це халат або піжама. При цьому, у випадку з піжамою, ви можете обрати популярну кігурумі, адже такий знак уваги просто не зможе залишити нікого байдужим. Ще одне непогане рішення - це покупка парних іменних халатів, адже так ви покажете своїй другій половинці свою любов і бажання постійно бути разом.

Подарункова карта

Для тих, хто хоче не просто піднести своїй коханій людині хороший подарунок, але і здивувати її, існує відмінне рішення, а саме подарунковий сертифікат! Його ви можете придбати на https://onecard.gift/podarki-na-14-fevralya, і можете бути впевнені, ваша друга половинка точно оцінить такий знак уваги з вашого боку. Адже за фактом ви даруєте не просто сертифікат, а можливість здійснити бажане і вибрати для себе подарунок мрії. Ну а якщо врахувати те, що термін дії таких карт досить тривалий, у вашого коханого або коханої буде багато часу для того щоб визначитися з вибором.

Солодощі

Не дарма на це свято прийнято дарувати один одному цукерки, адже солодощі завжди приносять гарний настрій і подобаються практично всім! Тому, ви можете сміливо купувати для коханого фігурки з шоколаду або марципану в формі серця, східні солодощі, цукерки зі смаком алкогольних коктейлів, фруктові кошики, ягоди в шоколаді, набори джемів, меду тощо. А ще ви можете спекти торт або капкейки самостійно, такий знак уваги буде точно оцінений.

Подорож

Багато пар мріють про подорожі, адже в світі так багато романтичних місць, в яких хочеться побувати саме зі своєю другою половинкою! Тому, подарувати коханому хлопцеві чи дівчині на 14 лютого путівку - це прекрасне рішення. Єдине, ми радимо вам вибрати путівку з відкритою датою, тоді ви точно зможете разом визначитися з датою поїздки і проведете час разом, купаючись в любові і романтиці!

Декоративна подушка

Ще один милий і цікавий подарунок на день Святого Валентина - це декоративна подушка. Найочевидніше рішення - це вибрати такий презент у формі серця, адже саме серце є головним символом свята любові. Ще один варіант - це вручити своїй другій половинці подушку під шию, яка не просто має гарний вигляд, але і дуже функціональна. Адже таку подушку можна використовувати на роботі, вдома, ну і, звичайно ж, брати з собою в тривалу поїздку!

Смарт годинник

Якщо ви хочете подарувати щось із техніки, то відмінним рішенням буде придбати для коханої людини смарт годинник. Такий презент дозволяє не тільки стежити за часом, але з його допомогою можна відповідати на дзвінки, визначати кількість пройдених за день кроків, вимірювати свій пульс і тиск тощо. Можете бути впевнені, кожному сподобається такий девайс!

День Святого Валентина - це час для зізнань у коханні і найкращих подарунків для коханих. Тому, радуйте своїх близьких і нехай це буде для вашої пари ще не одне щасливе 14 лютого!

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині попереджено умисне вбивство судді – затримано організатора та виконавця
  2. Черкащанин Артем Довбик забив вирішальний гол за збірну України в матчі плей-оф ЄВРО-2024
  3. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  4. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  5. США запустили "скасовану" гіперзвукову ракету повітряного базування
  6. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  7. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  8. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  9. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  10. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ