На фіналі відкритої Золотоніської Ліги сміху зібрали понад 40 тисяч гривень для хворої жінки

Спекотного червневого вечора у районному Будинку культури відбувся фінал відкритого чемпіонату золотоніської «Ліги сміху». Задля цього до Золотоноші з’їхалося 12 молодіжних команд з усієї України.

 фінал відкритого чемпіонату золотоніської «Ліги сміху»

Юнаків та дівчат об’єднала спільна мета – благодійність, сміх заради життя. 24 червня за продані квитки та опущені у «Скриньку добра» кошти золотонісці назбирали 27 930 гривень для хворої містянки Оксани Жили. Ще 10 тисяч гривень додали Золотоніський міський голова Віталій Войцехівський та голови – райдержадміністрації Ірина Тернова і районної ради Борис Євмина. До благодійної справи долучився й депутат Черкаської обласної ради Євгеній Курбет. Понад 40 тисяч гривень зібраних коштів передали лігосміхівці матері Валентині Адольфівні.

Як сказала тренерка-пародистка Інна Приходько, вечір гумору вдався на славу завдяки золотоніському глядачеві – умілому поціновувачу жартів та інтелектуальних дотепів. Героями вечора, на нашу думку, стала місцева команда вчителів-вихователів «8 подруг Оушена». Їхні актуальні присмішки були настільки влучними, що не раз зривали бурхливі овації залу. А ще освітянам пощастило з тренером Вадимом Новицьким, родзинкою якого став експромт залежно від ситуації.

У фіналі кожна з 12 команд грала зі своїм зірковим тренером-наставником з числа відомих і маститих в Україні гумористів-пародистів разом з Віталієм Войцехівським, які ще у півфіналі обрали для себе збірну. Першими на сцену вийшли золотоніські «Кавомани» з Артемом Дамницьким. Якщо сказати про них одним словом, то це – патріотизм. Саме «Кавомани» у своїх виступах розкажуть про золотоніські заводи та їх продукцію, вихваляючи саме свою розчинну каву та рідний «ФЕС УКР». Мер для них – володар кілець, бо Золотоноша розкинулася між черкаським та драбівським кільцями-розв’язками.

Київська «На сцені команда» з Настею Ткаченко запала прив’язкою до викрадення коня на Баха. Як жартують, ми у ромів украли – їм і продамо.

Як і попередні команди, київські дотепники «Олег вояж» з Артемом Широким здобули 5 максимальних балів, що були перепусткою до чемпіонства.

Черкаський «Довідник стеля» разом з Віталієм Войцехівським зробили акцент на ремонті доріг у місті. Міський голова, котрий «чеше ногу об дорогу», переконав, що він справжній актор і Мермен (від Бетмен). Разом із супервумен (Наталією Сьомак) вони лише пролетіли над дорогами і ті вмить стали проїзними. До речі, харизматична та артистична Наталія Сьомак стала акторкою другого плану. Вона тричі з’являлася на сцені в різних амплуа, підігруючи різним командам. Окрім супержінки, була прибиральницею у кастингу наречених та молодицею, з якою одружуються заради субсидії.

Столичні хейтери (люди, котрих турбує все) «VOVA» разом з Інною Приходько завели зал жартом, де тренерка довго й нудно шукала у глибокій кишені діда Рустама папірець з домашньою адресою. До душі припав дотеп про мера Прип’яті, який направо й наліво роздає квартири – «Заходь і живи», а сам він з 86-го року фрілансер.

Вервечку 5-бальних результатів обірвав Скадовськ «Рука в синиці» з Дамницьким. Дівчата явно не дотягували до завданого рівня у той вечір. Як і «внутрішньокрасиві» студенти ЧДТУ «Барбарис» з Широким. На «4» оцінили судді і виступ збірної полтавських механіків з Настею Ткаченко. Хлопці, котрі вже встигли полюбитися золотоніській публіці, просто не зуміли запалити. Однак 2 кубки із Золотоноші таки поїхали до Полтави. Їх юнаки здобули у спортивних міжкомандних змаганнях, організованих у вечірній, післярепетиційний час.

Ідею безпроблемного дитячого дозвілля влітку підкинули чорнобаївські віце-чемпіони «По-людськи»: віддати їх у ромський табір.

Тернопільські «Кілька людей» навчили своєму діалекту Інну Приходько, яка встигла продекламувати диктора Аллу Мазур та виступ Олі Полякової, котра голосно розмовляє через старшого і вже глухого чоловіка.

На десерт – виступ чернігівців «Владимирский централ – город северный» з мером Золотоноші. Якщо сказати одним словом, вони просто «порвали зал». Їхній шалений енергійний запальний номер, пересипаний унікальними молодіжними дотепами, «вихід в люди» − пройшов на «Ура!»

Взагалі-то для золотонісців уже впродовж кількох років стало звичним явищем: міський голова разом з містянами виступає у «Лізі сміху», жартує, ініціює, грає, співає, стрибає. Для заїжджих – це трішки диковинка: «Як може мер бути таким живим і незанудним?»

Дев’ять команд отримали найвищий бал. Судді стали перед дилемою: хто з них найкращий? Хто чемпіон другого сезону відкритої «Ліги сміху»? Батли не виправдали сподівання, що намалюється очевидний лідер.

За рішенням суддів чемпіонами стали київські хейтери «VOVA». Їм дістався головний приз – 10 тисяч гривень і диплом переможця.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ