МОЗ та ЮНІСЕФ розпочали всеукраїнську кампанію на підтримку вакцинації проти COVID-19

Міністерство охорони здоров'я разом з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та партнерами розпочали національну кампанію «Захищені», яка розповідає про переваги вакцинації від COVID-19 через історії українців, які вже отримали щеплення.

вакцинація проти COVID-19

Кампанія покликана через особисті історії показати, чому важливо вакцинуватися, та мотивувати інших захистити себе від COVID-19. Її героями, яких невдовзі побачать по всій країні, є пенсіонери, лікарі, освітяни, соцпрацівники, люди з супутніми захворюваннями, релігійні лідери й працівники критичної інфраструктури.

Кожен з них вакцинувався із різних причин, але тепер усі вони — захищені і готові через особисту історію показати іншим, що вакцинація від COVID-19 — це безпечно, ефективно і дає можливість повернутися до звичного життя. «Вакцинувалася, щоб бачитися з онучкою», «Вакцинувався, бо хочу знову подорожувати», «Вакцинувалася, бо для хворих на діабет - це єдиний порятунок», — кожен з них показує важливість вакцинації через персональний досвід.

Обличчя героїв з прямою мовою про те, що найбільше мотивувало отримати щеплення, невдовзі з'являться на зовнішній рекламі у різних містах і оживуть у соцмережах. Їхні історії можна буде почитати у спецпроекті від видання The Ukrainians, а також почути на радіо.

«Нині дехто вагається, чим краще вакцинуватися, а я думаю, що немає різниці — будь-якою із доступних схвалених вакцин, аби тільки повернутися до нормального життя», — говорить героїня кампанії, лікарка з міста Косів на Івано-Франківщині Наталія Ліхошерстова.

Нагадаємо, в Україні триває вакцинація від COVID-19. Наразі щеплюють пріоритетні групи населення, серед яких медики, працівники соціальної та освітньої сфер, маломобільні групи населення, люди віком 60+ тощо. Записатися на вакцинацію можна у сімейного лікаря чи найближчому пункті щеплень. Якщо людина не належить до пріоритетних груп, то можна стати у лист очікування у найближчому центрі масової вакцинації через сайт або мобільний додаток «Дія» або контакт-центр МОЗ: 0 800 60 20 19. Деталі на vaccination.covid19.gov.ua.

Кампанія «Захищені» є продовженням минулорічної кампанії солідарності «Дякую», що перемогла на European Excellence Awards 2020 та була покликана подолати дискримінацію щодо медичних працівників, людей, які захворіли на COVID-19, а також працівників, які опинилися на передовій у різних соціальних сферах.

Реалізацію кампанії підтримали Агентство США з міжнародного розвитку та Світовий банк. Креативний концепт розробила агенція Vandog.

Дізнавайтеся більше про вакцинацію проти COVID-19 за номером контакт-центру 0 800 60 20 19 та на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ