У Золотоноші заборонили продаж алкоголю у нічний час та на розлив

Опубліковане рішення про обмеження реалізації алкогольних напоїв на території Золотоніської міської територіальної громади, яке підписав міський голова Віталій Войцехівський.

рішення про обмеження реалізації алкогольних напоїв

Рішення прийняте 22 червня на засіданні Золотоніської міської ради. Публікуємо його повний зміст.

Відповідно до Закону України від 22.03.2018 № 2376 „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання органам місцевого самоврядування повноважень встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових”, запобігання зростанню алкогольної залежності серед населення, а особливо молоді, здійснення якісного та своєчасного контролю за реалізацією алкогольних напоїв, слабоалкогольних напоїв та пива, а також з метою усунення порушень громадського порядку у нічний час доби, керуючись ст. 25, п. 44 ч. 1 ст. 26, ст. 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, – міська рада вирішила:

1. Заборонити продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства), у період з 22.00 години до 08.00 години кожного дня, враховуючи вихідні дні та свята.

2. Заборонити на території Золотоніської міської територіальної громади продаж алкогольних напоїв на розлив для споживання на місці (крім суб’єктів господарювання громадського харчування та спеціалізованим відділам, що мають статус суб’єктів господарювання громадського харчування).

3. Встановити, що чинність цього рішення поширюється на всіх суб’єктів підприємницької діяльності на території Золотоніської міської територіальної громади незалежно від форм власності, які пройшли реєстрацію в установленому порядку і мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями.

4. Доручити:

4.1 Відділу прогнозування та розвитку громади виконавчого комітету Золотоніської міської ради довести суть та вимоги цього рішення до відома всіх суб’єктів підприємницької діяльності на території Золотоніської міської територіальної громади, які здійснюють торгівлю алкогольними напоями, а також забезпечити офіційне оприлюднення цього рішення в засобах масової інформації.

4.2 Відділу освіти виконавчого комітету Золотоніської міської ради приділити особливу увагу заходам щодо організації у шкільних навчальних закладах інформаційної роботи стосовно роз’яснень про шкідливий вплив споживання алкогольних напоїв та тютюну на організм людини, а також переваг здорового способу життя.

5. Рекомендувати Золотоніському районному відділу поліції Головного управління Національної поліції у Черкаській області (Охріменко О.В.) забезпечити в межах своїх повноважень, постійний контроль за дотриманням норм статті 15-1, 15-2, 15-3 Закону України „Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів” від 19.12.1995 року №481/95-ВР ( із наступними змінами) і цього рішення.

6. Визнати таким, що втратило чинність рішення Золотоніської міської ради від 18.05.2011 №7-8/VI „Про обмеження реалізації алкогольних напоїв в нічний час на території міста Золотоноша” з внесеними змінами.

7. Координацію роботи з виконання рішення покласти на першого заступника міського голови Масла О.М., контроль за виконанням покласти на постійні комісії з питань фінансів, цін, побутового та торговельного обслуговування, господарської діяльності (Остроглазова В.В.) та з питань розвитку підприємництва, промисловості, транспорту та зв’язку (Слюсар О.О.).

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. У Ватутіному шахраї видурюють кошти, прикриваючись іменем міського голови
  2. Нараховувала сама собі завищену зарплатню та заволоділа бюджетними коштами на суму майже 100 тис. грн
  3. Особливості різних видів кави
  4. СБУ затримала ворожого агента, який готував ракетний удар по залізниці та військових шпиталях на Черкащині
  5. Стил и рестил в покере
  6. Черкаський депутат від “опозиційного блоку” претендує на посаду судді
  7. На Черкащині повідомлено про підозру ще одному священнослужителю УПЦ (МП)
  8. Епідситуація щодо грипу та ГРВІ у Черкаській області за 9 тиждень 2024 року
  9. Види ігрових автоматів - від класичного шарму до відео-слотів
  10. Які види ігрових автоматів зазвичай обирають гравці?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ