«Голос країни – 12» на 1+1: у столиці відбулася презентація шоу

Голос країни

Вже 23 січня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра дванадцятого сезону головного музичного шоу «Голос країни». Напередодні старту у столичному ресторані на території НСК «Олімпійський» відбулася презентація, яка зібрала тренерів, учасників шоу, зірок шоу-бізнесу, топових блогерів та журналістів. Ведучим заходу став Юрій Горбунов, а зіркові наставники та учасники шоу запалювали сцену своїми неймовірними виступами.

Генеральний продюсер телеканалу 1+1 Максим Кривицький розповів про успіхи телеканалу та підготовку до нового сезону.

«За результатами 2021 року, наші розважальні талант-шоу стабільно залишаються у ТОП-5 на українському телебаченні за основною аудиторією. За минулий рік ми зайняли лідируючу позицію серед телеканалів у прайм-тайм, також продовжуємо бути першими у слоті вихідного дня. Зазначимо, цифри демонструють, що саме з телеканалом 1+1 українці зустрічають Новий Рік, святкують Різдво, День незалежності та усі найважливіші миті для нашої країни. Загалом, хочеться подякувати і пресі, і глядачам за прихильність. Телеканал залишається лідером українських сердець. Кожен рік для нас запуск шоу «Голос країни» - це справжнє свято. Ми з командою здивуємо телеглядачів не тільки різноманітними талантами, унікальними голосами з усієї країни, а і новою панеллю тренерів, що захоплює живою енергією та надихає».

Також на сцену цього вечора вийшов і керівник Big Entertainment шоу Володимир Завадюк.

«Дякуємо всім, хто сьогодні завітав на нашу презентацію, дуже знаково, що вона відбувається саме на НСК «Олімпійський» - стадіон, який прагнуть зібрати усі велики зірки. Сподіваюсь, що учасники нашого шоу теж будуть колись збирати повні солд-аути саме тут. Для мене 12 сезон «Голосу країни» - це більше ніж робота, це ціле життя. Ми з командою більше 8 років працюємо над шоу «Голос країни», і якщо порахувати разом с «Голосом. Діти», то це вже наш 12 сезон. Для нас важлива думка телеглядачів, які хотіли бачити нові обличчя. Цього року ми оновили тренерську панель, в 12 сезоні вона особлива. Окрім того, ми зробили експеримент і запустили кампанію під назвою «Агенти Голосу». Завдяки інстаграму люди у різних містах нашої країни шукали унікальні голоси та надсилали їх нам, тому що ми хотіли, щоб на цій сцені стояли справжні таланти з народу, які можливо не можуть або бояться відправити нам свою анкету. На телеглядачів цього року чекає багато сюрпризів. В шоу з’явиться додатковий приз та п’ята команда – про це ви зможете дізнатися у першому ефірі».

Прокоментували свою участь у шоу і тренери 12 сезону – поп-королева Оля Полякова, digital-відкриття DOROFEEVA та Святослав Вакарчук.

«Коли я йшла на «Голос країни», то трошки хвилювалася. Не тому що важко обирати репертуар для учасників і працювати з ними, я хвилювалася, як все складеться, яка буде атмосфера. Можу сказати, що наш сезон – це радість, світло та музика», – сказала Оля Полякова.

«Я пам’ятаю минулий рік, коли я їхала на перший знімальний день «Голосу країни», я так хвилювалася, тому що для мене це був справжній виклик. Хочу зробити комплімент Олі Поляковій, вона тримається дуже круто, і всіх заряджає своєю енергетикою. Ми іноді сперечаємось з нею у проєкті через хлопців, і навіть трішки посварилися з Потапом через це, але це ще більше розпалює дружню конкуренцію між нами», – сказала DOROFEEVA.

«Я приїхав на презентацію з репетиції, на якій пробув 10 годин. В мене хороший настрій, бо всі учасники - це прекрасні, щирі, талановиті люди. За той час, коли я не був тренером у «Голосі країни», багато що змінилося в музиці. Приходить нове покоління музикантів і співаків, у яких трохи інший підхід. В якомусь сенсі я у них вчуся, в якомусь сенсі ми разом вчимося чомусь новому. Для мене "Голос країни" - це не тільки про мене як наставника. Мені цікаво, чим вони живуть, які у них ідеї, яку музику вони слухають, як відрізняються ті, хто тільки починають своє творче життя, від тих, хто давно це робить. В цьому сезоні хочеться ще більше душі, і цього я хочу всім вам побажати. Непростий зараз у нас час, але сподіваюся, що ми згуртуємося і проведемо цей рік і сезон разом. Переможуть всі, але головне, щоб перемогла Україна», – сказав Святослав Вакарчук.

Головним призом за перемогу в шоу цього сезону традиційно стане квартира у Києві від компанії «НоваБудова». Також переможець отримає ще один супер приз, важливий для кожного артиста. Що саме – дивіться у першому випуску проєкту цієї неділі о 21:00 на 1+1.

Окрасою презентації стали виступи зірок. Оля Полякова заспівала романс, а тренер-переможниця минулого сезону DOROFEEVA емоційно представила гостям свій хіт «Почему». Також не обійшлось і без учасників минулих сезонів, які після участі у шоу стали зірками українського шоу-бізнесу. Співачка Lida Lee запалила сцену хітом «On Fire», а співак Khayat презентував пісню під назвою «Ultra». Також на гостей чекав ексклюзивний музичний сюрприз від учасників 12 сезону шоу «Голос країни», яких глядачі зможуть побачити на сліпих прослуховуваннях з 23 січня. На сцену вийшла Інесса Грицаєнко, яка заспівала хіт Wellboy «Гуси» у джазовій обробці під супровід саксофону, Давід Маскіса, який здивує телеглядачів виконанням пісні Alex Clare – Toо Close, етнічний гурт «ГуляйГород» представив «Веснянку», а Анна Кінзерська - головний хіт минулого року «Love Tonight» від Shouse. Чи зможуть талановиті учасники розвернути тренерські крісла, побачимо вже у неділю на телеканалі 1+1.

На презентацію завітала велика кількість зірок, які фотографувалися на тематичній фотозоні, зокрема ведуча «Голосу країни» та «Світського життя» Катерина Осадча, ведучий «Твого дня» Тімур Мірошніченко з родиною, Володимир Рабчун, ведуча ТСН Соломія Вітвіцька із волонтеркою Уляною Пчолкіною, ведуча «ТСН: 10 вражаючих подій дня» Наталія Островська, ведучий «Твого дня» Костянтин Грубич з донькою, блогерки Аліна Шаманька, Маша Кондратенко та Даша Євтух, учасниця сезону та донька Костянтина Меладзе – Лія Меладзе, переможець «Танців з зірками» Артур Логай із партнеркою Анною Кареліною, Юрій Мєшков, MELOVIN, Nino, Ліза Русіна, LAUD, переможець «Голосу країни» та молодий татусь Роман Сасанчин.

Не пропустіть, вже цієї неділі, 23 січня, о 21:00 на телеканалі 1+1 – прем’єра вокального шоу «Голос країни-12».

Нагадаємо, за результатами 2021 року, проєкти Big Entertainment Shows телеканалу 1+1 увійшли до Топ-5 найрейтинговіших розважальних талант-шоу року за основною аудиторією - 18-54 (50+). Проєкт Танці з зірками увійшов до Топ-3 найрейтинговіших шоу країни із рейтингом 3,7% та часткою 15% за аудиторією 18-54 (50+). А «Голос країни» посів 4 сходинку у ТОПі із рейтингом 4,1% та часткою 14,4% за аудиторією 18-54 (50+). Окрім того, у 2021 році телеканал 1+1 став лідером прайм-тайму із часткою 10,3% за комерційною аудиторією 18-54 (50+).

Все, що відбувається за лаштунками шоу, глядачі традиційно зможуть побачити на YouTube-каналі проєкту. Цьогоріч ведучими бекстейджу, знятого за підтримки «Київстар ТБ», стануть переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський та випускниця 1+1 Media School Наталі Солонік. Ведучими бекстейджу для соцмереж телеканалу 1+1 стали співачка та учасниця «Голос країни – 10» Lida Lee, фіналіст 11 сезону Тьома Паучек, суперфіналіст 9 сезону KHAYAT та учасниця «Голос.Діти-4» Ніно Басілая.

Новий сезон «Голосу країни» пройде під слоганом «Так звучить твоя країна». Творці шоу шукатимуть справжній голос нації, тих самих людей, які живуть поруч з нами та про талант яких має дізнатись вся країна. Крім того, у сезоні братимуть участь самобутні гурти та дуети

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. У Ватутіному шахраї видурюють кошти, прикриваючись іменем міського голови
  2. Нараховувала сама собі завищену зарплатню та заволоділа бюджетними коштами на суму майже 100 тис. грн
  3. Особливості різних видів кави
  4. СБУ затримала ворожого агента, який готував ракетний удар по залізниці та військових шпиталях на Черкащині
  5. Стил и рестил в покере
  6. Черкаський депутат від “опозиційного блоку” претендує на посаду судді
  7. На Черкащині повідомлено про підозру ще одному священнослужителю УПЦ (МП)
  8. Епідситуація щодо грипу та ГРВІ у Черкаській області за 9 тиждень 2024 року
  9. Види ігрових автоматів - від класичного шарму до відео-слотів
  10. Які види ігрових автоматів зазвичай обирають гравці?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ