Черкаси пропонують розмістити в місті бізнес із «гарячих» точок України

Черкаська влада адресувала лист Кабінету Міністрів України з пропозицією включити місто до переліку територій для перенесення чи евакуації бізнесу із зон бойових дій. Нині ситуація в обласному центрі – контрольована, через це тут готові надати підприємцям умови для роботи на новому місці та сприяти відновленню.

Черкаси герб

Нагадаємо, уряд запустив програму евакуації приватних підприємств з «гарячих» точок країни в західні області. Її запроваджують, аби зберегти стратегічно важливі виробництва та робочі місця до повної перемоги України.

«Поки Росія продовжує знищувати нашу інфраструктуру, український бізнес залишається в Україні й продовжує інвестувати в економіку, зберігає робочі місця та всіляко допомагає зміцнювати нашу країну, – йдеться в тексті листа. – Зараз час, який вимагає від усіх нас бути ефективними, виконувати свою роботу на сто відсотків і при цьому віддавати все, що необхідно для нашої оборони. Поки держава воює, має зберігатися і відновлюватися економіка України, максимально наскільки це можливо в наявних складних умовах. На сьогодні ситуація в Черкасах контрольована. Найголовніше наше завдання – стати надійним тилом для тих територій, де наразі тривають бойові дії».

Наразі в Черкасах продовжують приймати переселенців зі східних регіонів України. Дехто їде транзитом, а деякі люди залишаються жити в нашому місті, а отже – потребують не лише прихистку, а й нормального життя, де діти мають ходити до школи, а батьки мати роботу та можливість утримувати свої сім’ї фінансово.

«Міська влада Черкас зацікавлена в залученні до спільної роботи всіх секторів економіки, тож допомагає у відновленні роботи суб’єктам підприємницької діяльності на території міста та готова приймати представників бізнесових кіл, що не можуть з певних об’єктивних причин вести свій бізнес у зоні активних бойових дій, та готові переїхати до нашого міста», – зазначає в листі перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

Відтак, черкаська влада просить розглянути можливість включення міста Черкаси до переліку територій, що можуть бути використані для перенесення/евакуації бізнесу із зон бойових дій чи ризикових зон. Зі свого боку в місті докладуть максимум зусиль, аби створити сприятливі умови для адаптації та відновлення роботи суб’єктів господарювання в Черкасах.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За клопотанням прокурора депутату однієї із заборонених партій, який намагався незаконно перетнути державний кордон, обрано запобіжний захід
  2. На Черкащині за незаконний вилов риби на понад 1 млн грн засуджено трьох чоловіків
  3. Восьмий випадок на Черкащині: в жителя села Леськи виявили ботулізм
  4. Платників податків Черкаської області попереджають про шахраїв
  5. Черкасці боролися за нагороди чемпіонату світу з кікбоксингу
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ