Мавпи" у ефектному стилі обіграли "Одесу"

Черкаські Мавпи

Перед грою обидва суперники вирішували власні проблеми. Одесити, з різних причин, уже три тижні не мали ігрової практики, а черкащани думали над тим, як замінити основного розігруючого. Через інфекційне захворювання участь у цьому матчі не міг взяти Камерон Рандлс. Виходячи з цього, велика відповідальність лягала на плечі молодих захисників черкаського клубу. Забігаючи наперед, слід відзначити, що хлопці з цим впоралися. Приміром, перший ривок у грі команді допоміг зробити Максим Мірошніченко, який вдало керував атаками, а у завершальній стадії нестримними були Кальніченко, Завадський та Хемілтон. Лише у стартовій десятихвилинці вони на трьох зібрали 22 очки та миттєво зробили перевагу «Мавп» майже двозначною – 28:20. Такий результативний старт миттєво «запалив» рекордно заповнений ПС «Будівельник». Цього вечора прийшло на гру 980 вболівальників, це кращий показник сезону, передає Черкаський спорт.

Підтримали високу результативність цього матчу команди і в другій десятихвилинці. Причому в ній "Одеса" зуміла знайти відповідь господарям майданчику. В той час, як черкасці шукали свій кидок із триочкової дистанції, гості результативно витоптували периметр. Лише один Денис Носков до великої перерви реалізував три дальні спроби. Після однієї з них у середині другого періоду команда Юшкіна впритул наблизилася до «Мавп» – 36:35. Відразу після цього черкасці розпочали свій неймовірний ривок. Причому він був у відчайдушному стилі, важко забути супер-данк Кальніченка та ефектну результативну атаку у падінні від Кобця. Таким чином, господарі пішли на велику перерву, виграючи – 47:41.

Справжнім апогеєм емоцій у ПС «Будівельник» став початок третього періоду. У ньому «Мавпи» видали не лише неймовірну серію атак, а й прекрасно відзахищалися, як результат, ривок – 18:3 (!!!). Початок його поклали два дальні влучання від Кальніченка та Мірошніченка. Власне, після цього в атаці у черкасців виходило майже все. Варто відзначити і продуктивність Шаламова, який, окрім великої кількості чорнової роботи у цьому відрізку, теж відзначився ефективністю у нападі. А кілька швидких відривів, організованих Хемілтоном, довели різницю у рахунку до «+20» – 65:45. Залишити хоч якісь шанси на порятунок спромоглися Кривич і Артамонов, які до кінця третьої десятихвилинки дещо скоротили відставання – 71:54.

У заключному періоді одеситам таки вдалося повернути інтригу. Останній шанс на порятунок Олег Юшкін намагався використати завдяки швидкій п’ятірці. Вже зі старту періоду на майданчику у синій формі грали виключно захисники. Пресинг по всьому майданчику та швидкі атаки таки дали результат. За цей період «Одеса» примусила черкасців припуститися цілої низки втрат та здобути аж 37 очок! Зважаючи на такий хід речей, «Мавпам» важко було стримати дует одеських захисників. Артамонов та Сліпенчук лише у четвертому періоді на двох набрали 21 бал. Після однієї з дальніх атак Артема, за дві хвилини до завершення гри, різниця у рахунку була зовсім незначною – 90:84. Дуже важливим у ці хвилини стало дальнє влучання Кобця. Воно віддалило черкасців на безпечну відстань. Наприкінці гри господарі продуктивно відстрілялися з лінії штрафних та довели гру до красивої перемоги – 100:91.

Черкаські Мавпи - БК Одеса 100:91 (28:20, 19:22, 24:12, 29:37)

Мавпи: Хемілтон (29 + 5 підбирань + 7 передач), Кальніченко (19 + 5 підбирань), Чумаков (16 + 9 підбирань + 5 передач)

Одеса: Артамонов (21 + 5 передач), Носков (20 + 13 підбирань), Сліпенчук (15), Скрипець (12 + 7 передач), Кривич (12)

 

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ