«Народна влада» продовжує допомогати бійцям АТО

ГО «Народна рада» з МонастирищаУже стало звичним, що щотижня активісти ГО «Народна рада» вирушають у дорогу аби доставити до наших військових-земляків необхідну провізію, речі, білизну, ліки. Тож 9 січня волонтери Іван Яненко, Олександр Муха, Сергій Борисенко та Руслан Плетінка вирушили у 37 відрядження та 18 безпосередньо у зону АТО.

25 та 28 грудня минулого року були здійснені виїзди з допомогою до Дебальцевого та під Волноваху. Питна вода, консерви, солодощі, інші продукти - загалом три тонни вантажу попрямували до Краматорська, Костянтинівки, Артемівська та Дебальцевого.

Також з волонтерами до місця проходження служби поверталися двоє бійців-монастирищан з відпустки. Один з них в Костянтинівку, другий у Дебальцево.

З пальним на дорогу вкотре допомогли депутат обласної ради, керівник СФГ «Ладіс» Андрій Крохмаль (100 л) та депутат районної ради, керівник фермерського господарства «Ядвіга» Микола Орендарчук (140 л). 3 пальним для поїздок перед Новим роком допоміг депутат районної ради, керівник ФГ «Обрії» Михайло Возний, а Роман Олексієнко із Шабастівки спільно з ФГ «Юлія», вкотре виготовив і передав активістам близько 700 банок каші з м’ясом.

Мешканка Аврамівки Ольга Вовкотруб, яка сама зголосилася допомагати, зібрала і передала активістам 15 ящиків консервації. Вона від імені ГО «Народна рада» проводитиме збір коштів серед мешканців Летичівки та Аврамівки.

Працівники ПрАТ «Монастирищенське АТП-17140» зібрали на потреби військових 3 тис. гривень. Учні Аврамівської школи передали для військових солодощі та свою фотографію. В черговий раз допомогли працівники «Ранкового ринку» - дали теплі речі, солодощі та 1200 грн. На центральному ринку в п’ятницю волонтери зібрали 830 грн.

Велика вдячність керівнику КП «Центральна районна аптека №17» Олена Чорноконь за допомогу ліками для бійців, які воюють в зоні АТО та тих, хто заліковує рани вдома.За зібрані активістами кошти на хлібокомбінаті було замовлено 200 кг печива, яке волонтери частинами відвозять нашим солдатам.

Для потреб спецпідрозділу батальйону «Крим» Народна рада передала три радіостанції загальною вартістю 19 тис. грн.

Волонтери планують продовжувати виготовляти консерви каші з м’ясом. Ще нині ремонтують авто, яке передадуть у батальйон Нацгвардії, де служить наш земляк Максим Ботік.

Як зазначає Руслан Плетінка, останнім часом працювати стало значно важче, адже люди уже багато неодноразово допомагали, а можливості монастирищан небезмежні, тому щоразу збирати продукти в районі стає все важче і важче. Але ми працюватимемо, шукатимемо вихід із ситуації, адже не можемо залишити наших солдат без такої необхідної на війні допомоги Зараз збиратимемо кошти серед підприємців, щоб закупити тушки свиней на консерви.

Як пояснюють волонтери, люди можуть звертатися до Народної ради, дізнатися у чому є необхідність і самі придбати ці речі. Наразі у бійців є гостра потреба у термобілизні, зимових берцях, спальних мішках, комплектах військової форми.

Нині волонтери проводять збір теплих речей темного кольору, консерви, тушонки, варення. Великою заслугою монастирищенських волонтерів є те, що про них знають далеко за межами району. Добрі справи активістів висвітлені у грудневому номері журналу «Військо України».

Волонтери та солдати безмежно вдячні всім, хто підтримує наших військових і відгукується на їхні потреби. Всім, хто хоче долучитися і допомогти нашим солдатам - звертайтеся до активістів Народної ради за телефонами:

097-487-02-08, 096-759-01-91,097-794-42-45, 067-470-61-40.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ