Городищани активно допомагають АТОвцям

Найбільших слів вдячності заслуговують люди, які допомагають військовослужбовцям України. Війна на Сході триває, входить у ще більш гарячу фазу. Тому всебічна підтримка наших захисників є надзвичайно важливою.

Як розповіла координатор волонтерського руху району Світлана Воротило, від початку року від громадян надійшло 4110 грн. Кошти надавали жителі вулиць: Далекосхідна – 750 грн, Сеченова – 560 грн, Миру – 520 грн, Гулака-Артемовського – 500 грн, Галана – 270 грн, Гоголя – 110 грн. Також кошти надали: Павло Дігтяр та Віктор Томіленко – по 500 грн, Руслан Балюк та Едуард Король – по 200 грн. Усім слова безмежної вдячності! Вдячність від волонтерів, від бійців та їхніх близьких. Відчувати підтримку своїх земляків – це дуже важливо! Адже заради нас хлопці зараз ідуть у бій, протистоять російському агресору, ризикують собою заради нас.

– Від початку року на потреби військовослужбовців ми витратили 2385 грн, – продовжує Світлана Воротило. – Придбали 2 комплекти зимової форми (бушлат і комбінезон) за 1400 грн. (за доставку «Новою Поштою» заплатили 25 грн). Закуплено пакети та спеції для фасування сухих борщів, продукти для виготовлення млинців з сиром та печінкою – 780 грн, а також печиво – 180 грн. Залишок коштів складає 2332 грн. Крім коштів надходила благодійна допомога у вигляді продуктів харчування і теплих речей. Це в першу чергу жителі вище названих вулиць передали близько 1,5 тони, а також окремі громадяни – жителі міста і району, які доставляли благодійну допомогу в штаб волонтерського руху. Дякуємо всім небайдужим, хто найшов можливість поділитись з військовими частиною своїх запасів. Особливо хочеться відзначити Богдана Жигала, Едуарда Короля, Анатолія Співака, Олександра Передерія, Андрія Марченка, Віталія Коляду, Віктора Тимошенка, Сергія Боюка, Аллу Демиденко. В цей же період наші майстрині сушили та фасували сухі борщі. Було запаковано 100 комплектів сухих борщів, що дає можливість виготовити понад 500 літрів готової продукції.

Для створення домашнього затишку, в період проходження Різдвяних свят, штабом волонтерського руху було підготовлено продуктові набори, теплий одяг, взуття, термобілизна, медикаменти, засоби гігієни, передачі від рідних та інше майно, відповідно до потреб, і відправлено в зону АТО. А саме у Маріуполь – Артему Кузіну (геодезисти), в Лисичанськ – Дмитру Євдокименку, який в ці дні святкував свій день народження, у Володарське – Віталію Раку. Загальна вага відправлень близько 1,5 тони.

В цей же час була надана допомога військовослужбовцям, які знаходились у відпустці – Руслан Клименко (с. Вербівка) – комплект зимової форми, білизна та теплі речі, Олександр Тупота (с. Вербівка) – комплект наколінників з налокітниками і білизна. Також надавалася допомога біженцям із тимчасово окупованої території села Піски – Юрію та Михайлу Бездорожнім, що нині проживають у В’язівку. Їм надали взуття, теплий одяг, продукти харчування.

Штаб волонтерського руху дякує усім небайдужим городищанам – справжнім патріотам України. Волонтери закликають до співпраці усіх жителів району, фермерів, приватних підприємців. Від нашої небайдужості залежить наша перемога над ворогом! У цей складний час треба просто поставити собі запитання: якщо не ми допоможемо нашим захисникам, тоді хто?

Сьогодні усі ми переймаємося ходом боїв за Донецький аеропорт. Днями городищенські волонтери відправили вантаж допомоги мужнім захисникам летовища. На місця дислокації бригад аеромобільних військ, які захищають аеропорт та с. Піски було відправлено, на прохання «кіборгів», домашні страви, які виготовили наші господині: Світлана Пащенко, Оксана Яценко, Людмила Недвига. Приготували сухі борщі, тушонки, сало з часником, млинці з сиром і печінкою. Відправили також домашню консервацію, овочі, теплі речі, медикаменти, засоби гігієни та багато іншого. В зв’язку з тим, що основні місця дислокації бригад різні, перший вантаж близько 200 кг., відправлено «Новою Поштою», а інший вагою близько 1 т, автомобілем в район с. Піски.

До речі, штаб волонтерського руху має можливість безкоштовно відправляти вантажі для військовослужбовців через відділення «Нової Пошти». Тому, коли хочете надіслати посилку своїм близьким, що перебувають у зоні АТО, звертайтеся до волонтерів!

Районний штаб волонтерського руху й надалі продовжує опікуватися військовослужбовцями, що перебувають в зоні АТО. Благодійна допомога від небайдужих громадян приймається за адресою: м. Городище, вул. 1 Травня, 18 (колишній готель «Україна»), тел. 067-236-23-04.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ