Корсунь-Шевченківська районна рада провела пленарне засідання

23 січня 2015 року відбулося пленарне засідання 39 чергової сесії Корсунь-Шевченківської районної ради шостого скликання.

Провів засідання голова районної ради Григорій Гаркуша. У роботі сесії взяли участь в.о.першого заступника голови райджержадміністрації, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району, міський, селищний, сільські голови, начальник дільничних інспекторів міліції Корсунь-Шевченківського РВ УМВС України у Черкаській області, представники засобів масової інформації та прокуратури району.

На розгляд чергової сесії було внесено двадцять одне питання, які відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядались на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання по вшануванню пам’яті військовослужбовців та мирних жителів, загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України.

Головою районної ради при розгляді питань порядку денного було внесено пропозицію щодо виборів заступника голови районної ради, яка була підтримана одноголосно депутатами районної ради.

Основним питанням порядку денного було прийняття районного бюджету на 2015 рік, яке представляв начальник фінансового управління райдержадміністрації Віктор Барабоха.

В ході роботи депутати прийняли районні програми, зокрема, висвітлення діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Корсунь-Шевченківського району на 2015 рік, підтримки комунального підприємства «Телерадіоорганізація «На хвилі Корсуня» Корсунь-Шевченківської районної ради Черкаської області на 2015 рік. Також внесли зміни до програм: забезпечення зберігання архівних документів, які не належать до Національного архівного фонду на 2011-2015 роки», до районної комплексної міжгалузевої програми „Турбота” на 2014-2020 роки, до програми підтримки малого підприємництва у Корсунь-Шевченківському районі на 2012-2014 роки і до Положення про порядок та умови виплати матеріальної допомоги громадянам за рахунок коштів районного бюджету та до рішення районної ради про Почесну грамоту Корсунь-Шевченківської районної державної адміністрації і районної ради.

Жваве обговорення викликало питання затвердження граничної штатної чисельності працівників комунального закладу охорони здоров’я «Корсунь-Шевченківський Центр первинної медико-санітарної допомоги», в ході якого було затверджено штатну чисельність працівників ЦПМСД на рівні 2014 року. Також депутати надали пільги окремим категоріям громадян за рахунок коштів районного бюджету в 2015 році та погодження на продовження терміну договорів оренди майна районної комунальної власності, затвердили загально-районні заходи на 2015 рік, план роботи районної ради на І-ше півріччя 2015 року, розпорядження голови районної ради і розпорядження районної державної адміністрації та надали погодження на надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету.

Голова районної ради ознайомив присутніх з інформацією прокуратури Корсунь-Шевченківського району на звернення депутатів районної ради. Депутати районної ради підтримали пропозицію депутата Михайла Руденка та прийняли звернення до голови Верховної Ради України В.Гройсмана, Прем’єр-міністра України А.Яценюка, народного депутата України Г.Бобова та до голови Черкаської обласної державної адміністрації Ю.Ткаченка щодо внесення змін до законодавства в частині організації та проведенні тендерів з метою харчування учнів навчальних закладів району.

З усіх питань порядку денного чергової сесії були прийняті відповідні рішення, крім питання про внесення змін до рішення районної ради від 27.12.2012 № 18-6/VІ «Про присудження районної культурно-мистецької премії», яке залишено на доопрацювання.

Голова районної ради вніс пропозицію обрати заступника голови районної ради та подав кандидатуру, проте запропонована кандидатура не набрала необхідної кількості голосів.

39 сесія районної ради шостого скликання завершила свою роботу.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ