На Христинівщині відбулася нарада з головами територіальних громад та керівниками громадських формувань району

президиумУчора у великому залі Будинку Рад відбулась нарада з головами територіальних громад та керівниками громадських формувань району. Участь у нараді взяли голова райдержадміністрації Олександр Ковбасюк, голова районної ради Олександр Коваль, перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Підвальний, заступник міського голови Олександр Кучеренко, керівник апарату райдержадміністрації Станіслав Пилипишин, завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами та мобілізаційної роботи райдержадміністрації Петро Драмарецький, начальник Христинівського РВ УМВС України в Черкаській області Олександр Мельник, військовий комісар Христинівського районного військового комісаріату Сергій Березюк, головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Оксана Петрук.

Під час наради розглядалися питання щодо забезпечення захисту громадян та охорони об’єктів інфраструктури району та надання добровільної гуманітарної допомоги населенню, постраждалого внаслідок масових обстрілів міст Маріуполь, Волноваха, Дебальцеве, Авдіївка Донецької області, що призвели до численних людських жертв та руйнування житлових будинків.

«Наразі в районі вже створений оперативний штаб для координації роботи щодо забезпечення безпеки громадян, захисту об’єктів інфраструктури критичного значення та оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації. Сьогодні відбудеться перше засідання оперативного штабу. Ми повинні працювати на упередження терористичних проявів та надзвичайних ситуацій в районі, своєчасно сповіщати населення щодо можливості виникнення тих чи інших проблемних ситуацій», - зазначив Олександр Ковбасюк.

Петро Драмарецький та Олександр Мельник ознайомили присутніх з планом заходів щодо забезпечення громадського порядку, захисту громадян та охорони об'єктів інфраструктури і об’єктів з масовим перебуванням людей. Звернулися з проханням проводити з населенням активну роз’яснювальну роботу про суспільно-політичну ситуацію в державі, щодо питань мобілізації та роботи територіальних загонів для забезпечення охорони, а також зробили акцент на посиленні уваги населення щодо перебування сторонніх, підозрілих осіб та транспортних засобів на теренах району.

«У разі виявлення таких випадків необхідно одразу сповіщати працівників правоохоронних органів», - зазначив Петро Драмарецький.

Звертаючись до присутніх, Оксана Петрук наголосила, що в районі продовжується збір гуманітарної допомоги для військовослужбовців, жителів звільнених міст Сходу, зокрема постраждалих внаслідок масових обстрілів міст Маріуполь, Волноваха, Дебальцеве, Авдіївка Донецької області та закликала активно долучатися до цієї роботи, яку координує райдержадміністрація.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ