Жителі Городищенського району допомагають фронту

Штаб волонтерського руху Городищини продовжує свою активну роботу для допомоги бійцям, які перебувають на лінії вогню російсько-українського фронту. За період з першого до п’ятнадцятого лютого від жителів міста і району для допомоги військовослужбовцям надійшло 7234 грн. Гроші надавали: жителі вулиць О.Кошового – 1559 грн, Садова – 720 грн, Макаренка – 650 грн, Крупської і К.Маркса і Гетьманська – по 420 грн, Коцюбинського – 305 грн, Правика – 200 грн. Також Володимир Матвійко надав 1000 грн, громада с. Дирдин – 500 грн, ОСББ «Громада» та Олександр Мельник – по 300 грн, Ігор та Наталія Колтуцькі – 500 грн, місцева жителька Леся (не назвала свого прізвища) – 100 грн, повідомляє Городище.інфо. http://horodysche.info/news/1863-zhyteli-rayonu-dopomagayut-frontu

Як повідомила координатор волонтерського руху району Світлана Воротило, за вказаний період витрати коштів складають – 9074 грн. Закупка армійського одягу, взуття, спального мішка обійшлися у 1626 грн, придбання основи для виготовлення маскувальної сітки – 300 грн. Оплата за інструменти, матеріалів для облаштування бліндажів, машинки для стрижки, батарейки до ліхтариків та прицілів, банки та кришки для виготовлення м’ясних консервів, лотки та відерця для пакування приготовлених страв – 2082 грн. Закупка продуктів для виготовлення холодцю, котлет, салату олів’є та сухих борщів (томатна паста) – 1025 грн. Придбання цигарок – 1530 грн, кава, чай, печиво – 1819 грн. Затрати на пально-мастильні матеріали та доставку бійців до місця служби – 692 грн.

Жителі вище названих вулиць зібрали близько 3 тонн продуктів харчування і теплих речей. Також окремі громадяни принесли благодійну допомогу в штаб волонтерського руху. Дякуємо всім небайдужим, хто найшов можливість поділитися з військовими частиною своїх запасів. Особливо хочеться відзначити Віталія Артеменка, Вікторію та Ольгу Науменків, Анатолія Бондаренка, Ніну Красіцьку, громаду сіл Дирдин, Ксаверове та Чубівки, місцевому жителю на прізвище Бугайов, Надію Поліщук, Сергія Ткаченка, Миколу Скрипника, Оксану Вдовченко, Галину Білан, Володимира Багатченка, колектив ПТУ-14, учнів Городищенської ЗОШ № 2, колектив Цвітківської ЗОШ, жителів с. Носачів Смілянського району та інших.

Навіть скромні внески мають велике значення і здатні допомогти бійцям. Так жительки вул. Гетьманська м. Городище Ольга і Тетяна Вертелецькі, Євгенія Киба, Валентина Бліновських, Лідія Шевченко, Ніна Ягиш, Любов Барабаш склалися по 20 грн. і на зібрані кошти закупили бійцям сушку, бублики та цукерки.

В цей же наші майстрині невтомно виготовляли для бійців смачні домашні страви. М’ясні консерви приготувала Людмила Недвига, млинці з печінкою та запашні пиріжки, булочки, кондитерські вироби Ніна Занєгіна, Лідія Співак, Леся та Валентина Мислінські, Олександр Герасименко, Лариса Нечетайло, Сергій Ляшко. Олександру і Оксані Яценкам спасибі за пакування сухих борщів «Укропський», приправлених любов’ю та приготованих із щирю молитвою. За виготовлення у великих кількостях олів’є, голубців, котлет, м’ясних рулетів, холодцю, зельцу безмежна вдячність Людмилі Пустовіт, Тетяні Бондаренко, сім’ям Багатченків та Нечволодів, працівникам центральної районної бібліотеки для дорослих. Подяка Ірині Харенко за пошиття 30 устілок для валянок.

Крім того, за ці пів місяця військовослужбовцям-землякам через «Нову Пошту» безкоштовно відправили продукти харчування, засоби гігієни, білизну, медикаменти, необхідне спорядження, зимову форму, валянки та багато іншого. Таких відправлень було шість, загальною вагою більше 400 кг. Отримали три посилки з необхідним спорядженням для наших військових (калоші, берци, маскувальна сітка).

Також доставляли усе необхідне безпосередньо в зону АТО. Відвантажили овочі, продукти харчування, теплий одяг, валянки з калошами, ковдри, домашні страви, медикаменти, засоби гігієни, білизну, каву, чай, цигарки та інше. Можливість організувати відправку надали перевізники Сергій Максимович, Олег Трохименко, Роман Задорожній. Автотранспорт забезпечили дизельним пальним Вадим Воскобойник, Михайло Царенко та Віктор Томіленко. Військові безмежно дякують за розуміння, чуйність і турботу!

– Штаб волонтерського руху сердечно дякує усім небайдужим громадянам-патріотам, – говорить координатор волонтерського руху району Світлана Воротило. – Ми продовжуємо опікуватися військовослужбовцями в зоні АТО та дітьми Сходу. Приймаємо благодійну допомогу за адресою м. Городище, вул. 1 Травня, 18 (колишній готель «Україна»), тел. 067-236-23-04. Також наш штаб хоче застерегти громадськість, що останнім часом мали місце випадки збору коштів особами з інших районів нашої області, які використовують документи громадських організацій. Ніякої співпраці з вказаними особами та організаціями ми не ведемо. На які цілі будуть використані надані вами кошти нам невідомо.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  5. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  6. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  7. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  8. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  9. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  10. Конгрес вже цього тижня розгляне допомогу Україні
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ