Люби Україну – плати податки!

Люби Україну – плати податки!

Саме з таким гаслом в Черкаському Центрі обслуговування платників пройшов “День відкритого декларування”, участь у якому взяли студенти ЧНУ ім. Б. Хмельницького та Черкаського комерційного технікуму. Своїм багаторічним досвідом щодо подання декларації про доходи поділився з молоддю сумлінний декларант - професор кафедри історії України та суспільних дисциплін ЧДТУ Бушин Микола Іванович.

Всі учасники заходу показали свою громадянську позицію, нагадали громадянам, які зобов’язані декларувати доходи, про обов’язок подати до 1 травня 2015 року декларацію про майновий стан і доходи, отримані минулого року.

Під час декларування власних доходів, Микола Бушин наголосив: Як викладач історії України, я хочу сказати, що протягом всього періоду становлення української державності, було дуже багато складних періодів. І завжди українці знаходили сили їх подолати. Головне - об’єднатися і разом знищити ворога, епідемію чи наслідки стихійного лиха. Так і сьогодні – боротьба йде як на фронті, так і в тилу. В тилу кожен допомагає чим може. І важливо зрозуміти, що найменше, що ми можемо зробити – це своєчасно і чесно сплачувати податки до бюджету, аби наші вояки мали все необхідне для перемоги.

Фахівці Державної податкової інспекції у м. Черкасах розповіли студентам про обов’язок фізичної особи подати декларацію, зокрема, якщо така особа отримала подарунок, іноземний дохід, здавала власне майно в оренду та інші доходи, які не були оподатковані під час їх отримання. Також вони дізнались про право на податкову знижку, якщо навчання оплачують члени сім’ї першого ступеня споріднення.

“За декілька років студенти завершать навчання та будуть продовжувати будувати європейське майбутнє нашої держави. І важливо, щоб вони розуміли, що цього можна досягти лише за умови сумлінної сплати податків і зборів кожним українцем”, - зазначила після проведення екскурсії в музеї інспекції ветеран ДПІ у м. Черкасах Бойко Лідія Яківна.

А те, що в майбутньому України можна бути впевненими, студенти підтвердили своїми написами на патріотичних листівках – серцях, де кожен з них залишив побажання для декларантів. “Податки – це майбутнє країни, тож сплачуйте все правильно! Підіймемо нашу Україну разом!!!”, - написала Настя К.

“Податки – це майбутнє країни, наше майбутнє, адже від розміру їх надходження залежить наше життя, яке буде покращуватись або – ні. Тому, платіть податки і буде в нас щасливе майбутнє!!!”, - написала Крістіна Р.

ДПІ у м. Черкасах закликає жителів міста виконати свій громадянський обов’язок та подати податкову декларацію про майновий стан та доходи, отримані у 2014 році, за адресою: бульв. Шевченка, 307, 4 поверх. Додаткову інформацію щодо заповнення декларації можна отримати за тел. 45-80-44, 45-34-27.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ