Затверджено Програму економічного, соціального та культурного розвитку Драбівського району на 2015 рік

пленарне засідання 47 сесії районної ради шостого скликання, яке провів голова Драбівської районної ради Володимир Дзега

19 лютого у залі засідань адміністративного будинку відбулося пленарне засідання 47 сесії районної ради шостого скликання, яке провів голова Драбівської районної ради Володимир Дзега. Також, у засіданні взяли участь голова райдержадміністрації Іван Гайдай, заступник голови районної ради Тетяна Богославець, сільські, селищні голови, керівники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, очільники районних організацій, установ, підприємств, представники засобів масової інформації і громадськості. Про це «Новинам Черкас» повідомили у Драбівській РДА.

Перед початком розгляду питань порядку денного присутні вшанували пам'ять загиблих під час проведення антитерористичної операції на Сході України хвилиною мовчання.

Після цього були заслухані звернення депутатів районної ради Миколи Рося і Тамари Миколаєнко, інформація прокуратури Драбівського району про роботу правоохоронного органу за 2014 рік та відповіді на звернення депутата районної ради Володимира Роя, які надійшли на пленарному засіданні 46 сесії районної ради.

Основним в порядку денному сесії було затвердження Програми економічного, соціального та культурного розвитку Драбівського району на 2015 рік. Програму представив перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Лобода. Окреслив основні напрямки її виконання.

Про виконання районного бюджету за 2014 рік депутатів проінформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Близнюк.

Учасники засідання заслухали звіти головних лікарів Драбівської центральної районної лікарні та комунального закладу «Драбівський Центр первинної медико - санітарної допомоги» про фінансово-господарську діяльність за 2014 рік та перспективи функціонування системи охорони здоров’я району на 2015 рік.

Під час пленарного засідання було розглянуто питання реорганізації закладів освіти. Депутати районної ради вирішили реорганізувати Рождественський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Драбівської районної ради у Рождественський дошкільний навчальний заклад Драбівської районної ради та Ленінську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Драбівської районної ради у Ленінську загальноосвітню школу І ступеня Драбівської районної ради.

На сесії депутати також внесли зміни до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2015 рік», продовжили строк дії районної Програми поліпшення кінообслуговування населення та термін дії районної Програми розвитку інформаційного простору Драбівського району, затвердили план роботи районної ради на ІІ квартал 2015 року. Народні обранці розглянули ряд земельних питань та тих, що стосуються управління майном районної комунальної власності.

У кінці роботи засідання депутати підтримали заяву Черкаської обласної ради щодо підтримки Звернення Верховної Ради України до Організації Об'єднаних Націй, Європейського Парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ГУАМ, парламентів держав світу про визнання Російської Федерації державою-агресором, затвердили звернення щодо порушення прав та законних інтересів громадян в сфері земельних відносин і щодо незабезпечення фінансування закладів освіти та охорони здоров’я району.

Теми: Драбів
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ