На Черкащині продадуть землю

На Черкащині у березні відбудуться чотири земельні аукціони з продажу прав довгострокової оренди земель комунальної власності.

Як повідомляє офіційний сайт Кабміну Урядовий портал, протягом березня 2015 року у Черкаській області відбудуться чотири відкриті земельні аукціони з продажу прав довгострокової оренди на 10 земельних ділянок комунальної власності.

Ділянки надаються в оренду терміном на 10, 25 та 49 років. Про це повідомляє Головне управління Держземагентства у Черкаській області.

Так, 12 березня на продаж на конкурентних засадах будуть виставлені права оренди на п’ять земельних ділянок сільськогосподарського призначення у Жашківському районі в адміністративних межах Сорокотязької сільської ради.

Земельні ділянки загальною площею 12,6 га з цільовим призначенням – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, планується передати в оренду на 10 років. Стартовий розмір річної орендної плати встановлено у сумі 17,5 тис. гривень.

Організатором торгів виступає Сорокотязька сільська рада, виконавцем визначено ПП “Земекспертцентр”. Земельні торги розпочнуться о 12.00 годині і будуть проведені за адресою: м. Жашків, вул. Леніна, 58-а.

18 березня до продажу на земельних торгах буде запропоновано право оренди на ділянку із земель промисловості у м. Золотоноші площею 8 га та стартовим розміром річної орендної плати 289 тис. гривень. Строк оренди – 25 років.

Організатором торгів виступає Золотоніська міська рада, виконавцем – ПП “Фірма “СОМГІЗ”. Аукціон також розпочнеться о 12.00 годині і пройде за адресою: м. Золотоноша, вул. Садовий проїзд, 8.

На 19 березня заплановано два земельні аукціони.

У м. Черкасах для передачі у користування на конкурентних засадах будуть запропоновані права оренди на три ділянки із земель промисловості загальною площею 0,57 га зі стартовим розміром річної орендної плати – 44,3 тис. грн. та строком оренди – 10 років.

Організатор торгів – Черкаська міська рада, виконавець – ПП “Фірма “СОМГІЗ”. Місце проведення земельних торгів: м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 36, початок о 12.00 годині.

У м. Христинівці на продаж буде виставлено право оренди на земельну ділянку площею 0,0052 га для комерційного використання на 49 років. Стартовий розмір річної орендної плати – 973 гривні.

Організатором торгів виступає Христинівська міська рада, виконавцем визначено Товарну біржу Агропромислового комплексу центральних областей України. Аукціон пройде у м. Черкасах по вул. Смілянській, 131, офіс 329.

Інформація про лоти із зазначенням місця розташування земельної ділянки, її площі та кадастрового номера, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Держземагентства України у розділі “Земельні торги”.

За більш детальною інформацією бажаючі взяти участь у набутті права оренди на зазначені земельні ділянки на конкурентних засадах можуть також звертатися до виконавців земельних торгів.

Учасником земельних торгів може бути фізична або юридична особа, яка подала виконавцю земельних торгів необхідні документи, сплатила реєстраційний та гарантійний внески, зареєстрована у книзі реєстрації учасників земельних торгів і відповідно до закону може набувати право власності чи користування земельною ділянкою, яка виставляється на земельні торги.

Особа, яка бажає взяти участь у земельних торгах, не пізніше ніж за три робочі дні до їх проведення подає виконавцю земельних торгів заяву про участь у земельних торгах, а також інші документи, зазначені в частині сьомій статті 137 Земельного кодексу України.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ