Волонтери з Городища звітують про зроблену роботу

Для потреб військовослужбовців за період з 16 по 28 лютого волонтери Городища зібрали коштів – 10 тис 440 грн, пише Городище.інфо. Посильні, але такі важливі, фінансові внески зробили: громада храму Спаса-Преображення (священик Микола Мохнацький) – 1000 грн, жителі вулиць: Петровського – 1050 грн, Тельмана – 990 грн, Гамарника – 930 грн, Трудова – 450 грн, Доватора – 170 грн, 8 Березня – 150 грн, Комарова та провулку Комарова – 150 грн. Також кошти надали ТОВ «Берег», Павло Дігтяр, Марія Краснюк – по 1500 грн, Володимир Дяченко – 200 грн, магазин «Чубівка» – 150 грн, Лідія Фунтікова, Марія Довбня, Світлана Сердюк, Галина Ратушна, Ольга Чуй, Світлана Кожушко – по 100 грн, Валентина Дяченко – 50 грн. Кошти зі скриньок – 1000 грн.

– За вказаний період витрати коштів складають 5472 грн, – повідомила координатор волонтерського руху району Світлана Воротило. – Закупка форми зимової, берців, розгрузки – 4360 грн, оплата відправлень по «Новій Пошті» – 109 грн, закупка продуктів для виготовлення млинців, м’ясних консервів, кошти на зустріч військовослужбовців у м. Черкаси – 822 грн, затрати на відвезення та відправлення продуктів і речей в зону АТО – 181 грн. Залишок коштів станом на 1 березня – 9655 грн. На них буде закуплено одяг, берці та все необхідне для військовослужбовців.

Також надходила благодійна допомога у вигляді продуктів харчування і теплих речей. Жителі вище названих вулиць надали близько 2,5 тонн допомоги. В штаб волонтерського руху приносили усе що могли й окремі громадяни – жителі міста і району. Усім безмежна спасибі за небайдужість! Особливо хочеться відзначити волонтера Павла Ковтуна – представника міської ради, який вже не один місяць організовує та особисто приймає участь у зборі продуктів і коштів по вулицях міста в свій особистий час та вихідні дні. Варті щирої подяки також жителі Старосілля й школярі: Леонід Литвин, Олена Олійник, Володимир Шланчак, Валентина Волощенко, Світлана Матвійко, Петро Гарань, Катерина Сукач, Людмила Краскова, Віра Підмогильна, Олександр Добровольський та інші. Хочеться вдячно відзначити Пашу Луб’яну, Олену Доник та Романа Задорожнього, які упродовж тривалого часу пересушили велику кількість овочів для приготування сухих борщів. Подбали про наших бійців В’язівська ЗОШ І-ІІІ ст. і Городищенська районна станція юних туристів – вони виготовили різні обереги, які освятив священик Микола Мохнацький. Всі обереги передадуться бійцям на передову. Всі освітяни району, школи, педагогічні колективи, батьки і діти постійно проводять доброчинні акції для допомоги військовим. Це справжня школа патріотизму і людяності!

Через «Нову Пошту» безкоштовно відправили землякам-військовослужбовцям: продукти харчування, засоби гігієни, білизну, медикаменти, зимову форму, кевларовий шолом, ланцюги до бензопилок, матраци, ковдри та інше. Вихованцям підшефного інтернату відправили дитячі речі та інше. Всього було 5 відправлень, загальна вага продуктів – понад 100 кг та речей об’ємом більше 4 м3. Було отримано два відправлення з необхідним спорядженням для наших військових (рогрузки, два кевларові шоломи). Також проводилася доставка всього необхідного безпосередньо в зону АТО. Було відвантажено овочі, продукти харчування та інше, перевізник – Михайло Бруско. Безпосередньо у штабі волонтерського руху отримали допомогу військовослужбовці: Віктор Коваль, Олександр Махно, Руслан Смотритель, Сергій Тягло.

– Дякуємо всім небайдужим городищанам-патріотам, які надають посильну допомогу військовослужбовцями в зоні АТО та дітям Сходу, – говорить Світлана Воротило. – Продовжуємо приймати благодійну допомогу за адресою м. Городище, вул. 1 Травня, 18 (колишній готель «Україна»), тел. 067-236-23-04.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  9. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  10. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ