У Чигирині засідали постійні комісії

1засідання постійної комісії Чигиринської районної ради з питань планування бюджету, управління комунальним майном та регуляторної політики3 березня відбулось чергове засідання постійної комісії Чигиринської районної ради з питань планування бюджету, управління комунальним майном та регуляторної політики, яке провела її голова Оксана Філоненко. В роботі комісії прийняли участь голова Петро Литвин, його заступник Тетяна Кучеренко та голова райдержадміністрації Олександр Діскант. Про це «Новинам Черкас» повідомили у Чигиринській райраді.

В ході засідання депутати розглянули питання про районну цільову Програму «Призовна дільниця» на 2015-2016 роки, Програму щодо організації проведення та фінансування в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чигиринського району громадських робіт на 2015 рік та Програму розширення поінформованості населення, підтримки газети «Чигиринські вісті» в Чигиринському районі на 2015 рік.

Заслухали звіти начальника служби цивільного захисту в Чигиринському районі територіального управління МНС України в Черкаській області про використання виділених коштів у 2014 році в рамках районної Програми «Забезпечення пожежної безпеки на 2011-2015 роки» та редактора районної газети «Чигиринські вісті» про використання виділених коштів у 2013-2014 роках в рамках районної Програми розширення поінформованості населення та звіт про виконання районного бюджету за 2014 рік.

Опрацювали питання щодо внесення змін до рішення районної ради від 23.01.2015 року № 3912/VІ «Про районний бюджет на 2015 рік», кошторису доходів та видатків комунального підприємства «Господарське управління Будинку рад» та затвердження розцінок по наданню ним послуг на 2015 рік, списання майна районної комунальної власності, використання виділених коштів у 2014 році в рамках реалізації програми «Місцеві бюджети» та умов оплати праці голови та заступника голови районної ради.

Також розглянули питання щодо встановлення розміру батьківської плати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах району, які перебувають на балансі відділу освіти райдержадміністрації.

В свою чергу на засіданні комісії були розглянуті листи, що надійшли в міжсесійний період, особливу увагу звернули на лист щодо надання матеріальної допомоги жительці нашого міста, яка втратила доньку та зятя в зоні АТО.

При розгляді питань порядку денного комісією були прийняті відповідні рішення.

Також у цей же день відбулось чергове засідання постійної комісії районної ради з гуманітарних та соціальних питань, яке провела її голова Валентина Слупська. В роботі комісії прийняла участь заступник голови районної ради Тетяна Кучеренко.

Першочергово голова комісії звернула увагу на питання щодо надання матеріальної допомоги жительці нашого міста, яка втратила доньку та зятя в зоні АТО та порекомендувала винести дане питання на розгляд чергової сесії Чигиринської районної ради для підтримки даного питання депутатами.

Далі в ході засідання депутати розглянули питання про районну цільову Програму «Призовна дільниця» на 2015 -2016 роки, Програму щодо організації проведення та фінансування в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чигиринського району громадських робіт на 2015 рік, Програму розширення поінформованості населення, підтримки газети «Чигиринські вісті» в Чигиринському районі на 2015 рік..

Окрім того заслухали хід виконання Програми розвитку сільських клубних установ на 2013-2015 роки та опрацювали питання щодо встановлення розміру батьківської плати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах району, які перебувають на балансі відділу освіти райдержадміністрації.

Також розглянули листи, що надійшли в міжсесійний період.

При розгляді питань порядку денного комісією були прийняті відповідні рішення.

Днем раніше, 12 березня, відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, землеустрою та екології.

В роботі комісії прийняли участь голова районної ради Петро Литвин, його заступник Тетяна Кучеренко та головний спеціаліст відділу Держземагенства у Чигиринському районі В’ячеслав Смагленко.

В ході засідання депутати розглянули питання про затвердження технічної документації з грошової оцінки земельних ділянок та листи, що надійшли у міжсесійний період.

При розгляді питань порядку денного комісією були прийняті відповідні рішення.

Теми: Чигирин
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ