На Уманщині влада ніяк не може домовитися із перевізниками щодо ціни

автостанція в УманіНа території Уманського району перевезення пасажирів на 22 приміських автобусних маршрутах здійснюється на підставі укладених 27.11.2014 договорів між райдержадміністрацією (замовником) та ТОВ"Круїз-авто” (перевізником), - повідомили «Новинам Черкас» в Уманській райдержадміністрації.

ТОВ "Круїз-авто” було визначено перевізником за результатами конкурсу, який проводився 28 жовтня 2014 року.

Слід зауважити, що при оголошенні умов проведення конкурсу заяв від інших претендентів, крім ТОВ Круїз-авто”, до конкурсного комітету не надходило.

У березні 2015 року перевізником не забезпечено дотримання графіків руху автобусів на приміських автобусних маршрутах району, пояснюючи значним підвищенням цін на паливно-мастильні матеріали, збитковістю маршрутів на приміському сполученні та скрутним фінансовим становищем ТОВ "Круїз-авто”.

З метою забезпечення транспортного сполучення, недопущення соціальної напруги серед жителів району головою райдержадміністрації неодноразово проводились зустрічі з керівництвом ТОВ "Круїз-авто” щодо пошуку шляхів вирішення питання забезпечення перевезення жителів району за всіма маршрутами.

Перевізником ТОВ "Круїз-авто” (лист від 16.03.2015 №115) було запропоновано райдержадміністрації здійснювати пасажирські перевезення в режимі маршрутного таксі з тарифом в розмірі 0,66грн за пас.км без ПДВ при діючому тарифі 0,33 грн. за пас.км без ПДВ.

19 березня 2015 року райдержадміністрацією було проведено розширену нараду за участю сільських голів сіл с. Полянецьке, Городецьке, Родниківка, Паланка, Дмитрушки, Краснопілка, Гродзево, Піківець, Гереженівка, Кочержинці, Громи, Берестівець, Іванівка, Сушківка, Коржова, Дубова, Острівець, Вільшанка, Вільшана Слобідка, Рогова та запропоновано провести зустрічі з громадами населених пунктів по питанню запровадження маршрутного таксі з тарифом 0,60 грн. за пас.км без ПДВ та прийняття спільного рішення стосовно укладання додаткових угод на тимчасове надання послуг по перевезенню пасажирів в режимі маршрутного таксі при обов’язковому здійсненні частини рейсів у звичайному режимі з тарифом 0,33 грн. за пас.км без ПДВ.

За попередньою інформацією сільських рад більшість жителів району не готові на сьогодні до надання послуг з перевезення в режимі маршрутного таксі із тарифом 0,60 грн за пас.км. без ПДВ та запропонували надавати послуги за тарифом 0,50 грн. за пас.км з ПДВ.

Станом на 20.03.2015 підтримали підвищення вартості тарифу до 0,60 грн за пас.км без ПДВ лише жителі 3-х населених пунктів Острівець, Вільшанка та Паланка, категорично не підтримують - жителі сіл Городецьке, Полянецьке, Краснопілка та інші.

20 березня 2015 року при зустрічі з головою райдержадміністрації директором ТОВ "Круїз-авто” Бойком Віктором Миколайовичем було категорично відмовлено надання послуг з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах на умовах запропонованих сільськими радами з урахуванням пропозицій громад та повідомлено про припинення здійснення перевезення з 21 березня 2015 року.

Теми: Умань
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ