За своїм коханням черкащанка поїхала аж на кінець світу

Черкащанка Руслана РомановськаЧеркащанка Руслана Романовська живе в Китаї. Там вона працює актрисою. Як їй живеться в іншій країні дівчина розповіла виданню ЗаграNица.

– Моя мама любить море, а тато – фотографувати. Мабуть, у мені це посилилося в десятки разів: як тільки з’явилася можливість, я кинулася назустріч подорожам.

У дитинстві я дивилася передачі про подорожі, любила розглядати картинки в книгах з історії та географії та й уявити собі не могла, що мені вдасться побувати в багатьох з цих місць! – говорить дівчина.

Першою країною, до якої поїхала черкащанка, була Туреччина. Там Руслана працювала спортивним аніматором.

– Перед поїздкою я продала непогану гітару і улюблений фотоапарат – так я змогла почувати себе впевненішою і мала кошти для повернення, – пригадує Руслана. – Проте ця коротка подорож добре мені запам’яталася. Коли приїхала туди, мої нові колеги розповіли, що у них відібрали паспорти, а зарплату затримують вже два місяці. Умови роботи були жахливими – по 12-14 годин на день з невеликими перервами на їжу. Сказали, що відпустять додому, тільки якщо повернемо всі гроші, що були витрачені на зарплату агента, переліт, візу, трансфер і т.д. Пропрацювавши три тижні, ми з другом написали електронного листа в українське посольство в Туреччині. Службовці зреагували швидко – на наступний день прислали в готель перевірку, а потім ще кілька разів дзвонили і приїжджали. У підсумку нам виплатили зарплату за три відпрацьовані тижні і відпустили з миром.

Далі Руслана подалася до Єгипту. А щоб мати кошти взяла кредит. Розповідає, що після придбання квитка, у неї в кишені лишалося лише 15 доларів.

Руслана РомановськаРуслана Романовська– Та вже через місяць я повернула борг і зажила в своє задоволення. Тому не кажіть, що у вас немає грошей, щоб виїхати кудись працювати або жити. Головне – бажання і завзятість, – запевняє Руслана. – У Єгипті я не нудьгувала ні дня – була членом фаєр-команди, моделлю, танцювала go-go. У Хургаді великий потік рядових і постійних туристів (дайверів з серферами), прекрасне море, смачна їжа, загадкова атмосфера пустелі. Івент-агентство, на яке я працювала, знімало нам квартиру в простому житловому кварталі, тому я трохи навчилася говорити по-арабськи і готувати тамтешні страви. Я закохалася в Єгипет! Обов’язково повернуся туди жити і працювати.

А от до Китаю черкащанка потрапила зовсім випадково через закоханість. Дівчина розповідає, що зустріла одного хлопця і закохалася в нього по вуха. Але у нього на руках вже був квиток до Китаю і оформлена робоча віза.

– Мені вистачило семи днів знайомства, щоб змінити курс і полетіти на інший кінець материка, – каже Руслана. – Але півроку нам довелося бути далеко один від одного: він на півночі, я – на півдні. Зато тепер працюєм, живемо і подорожуємо разом. Визначення щастя для мене – це коханий, улюблена робота, рюкзак і квиток в цікаве місце.

Про сам Китай черкащанка може розповідати багато. Каже, що китайців приваблює наш високий зріст, світла шкіра (і часто – світле волосся), а також відповідальність і працьовитість (самі китайці більш халатно ставляться до своїх обов’язків).

Руслана РомановськаРуслана Романовська– Якщо ви харизматична дівчина чи стрункий симпатичний хлопець з вираженими м’язами, вмієте співати, танцювати або просто красиво ходити – ласкаво просимо в Китай, – резюмуює Руслана. – Та без знання китайської роботу вдасться знайти тільки в сфері шоу-бізнесу. Крім того, для сцени потрібно мати зріст не нижче 168 см для дівчини і 174 см для хлопця. Найпопулярніші вакансії – танцюристи будь-яких напрямків, модель в парку розваг (наприклад, у костюмі казкового персонажу) або в клубі, вокаліст, діджей (одна з найбільш високооплачуваних робіт для професіоналів), псевдо-діджей (красива дівчина за вертушкою без особливих навичок), музикант, і звичайно, артист оригінального жанру.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ