Тіло Януковича-молодшого відправили до Криму - російські ЗМІ

Віктор Янукович (молодший)

Тіло загиблого на Байкалі Віктора Януковича-молодшого відправили чартерним рейсом до Криму. Про це повідомляє телеканал «Звезда».

Як йдеться у повідомленні, напередодні ввечері за тілом в Іркутськ прибув чартерний рейс авіакомпанії «Центр-Південь», який раніше не числився в розкладі авіарейсів, пише УНН.

«Рейс CTS9626 вылетел 22 марта в 09 год.45 мин. По местному времени в Уфу, куда прибыл в 11 часов 31 мин. Менее чем через час (после дозаправки. - Ред.), в 12.25, борт вылетел в Симферополь», - цитує іркутські ЗМІ телеканал.

При цьому, якщо вірити повідомленням в соцмережах, дані про прибуття літака в аеропорт Сімферополя були приховані, пишуть Новости Севастополя.

Нагадаємо, раніше низка українських та російських ЗМІ поширила інформацію про те, що Віктор Янукович-молодший загинув за трагічних обставин під час спортивних заходів на озері Байкал.

Інформацію про загибель Януковича-молодшого підтвердив член фракції «Опозиційний блок» Нестор Шуфрич.

Радник Глави МВС України Антон Геращенко і колишній народний депутат Олег Царьов підтвердили загибель Віктора Януковича-молодшого. Про це повідомляє телеканал "Дождь".

"За офіційними каналами ця інформація не надходила, але я наводив довідки через тих людей, які знали Віктора Януковича-молодшого, і вони мають інформацію про це. Так, це дійсно так. Віктор Янукович-молодший відпочивав в районі озера Байкал. В цей час можна їздити по льоду. Йому, можна сказати, не пощастило. Судячи з інформації від тих людей, які вижили в цій трагедії, він потрапив на те місце, де старий лід межує з новим льодом. І там сталася ця трагедія. Машина почала провалюватися під лід, завалившись на бік. Це був Volkswagen Multivan. Чотири людини вискочили відразу, одного витягали з води, а Янукович був пристебнутий, і пішов з машиною на дно", - повідомив Антон Геращенко.

За словами Царьова, він не контактує з Януковичем після подій на Майдані, але знає про трагедію від близьких до сім'ї колишнього президента України.

"Я созвонился со своими друзьями, которые контактируют с Януковичем, и они мне подтвердили не очень радостную новость", - зазначив Царьов.

Також Царьов повідомив, що Янукович-молодший неодноразово їздив на Байкал, і друзі Царьова бували з ним у цих поїздках.

В автомобілі, провалився під лід на озері Байкал в Іркутській області, були четверо громадян України. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

 "По предварительным данным, среди спасшихся из тонувшего автомобиля было четверо граждан Украины, а водитель был местный житель. Ни у одного из находившихся в автомобиле людей не было фамилии Янукович", - сказав представник Байкальської пошуково-рятувального загону.

Тим часом "Комсомольська правда в Україні" з посиланням на джерело в силових структурах, повідомляє подробиці трагедії. За його даними, в п'ятницю, 20 березня, після обіду 4 українці і 2 москвича прибули на острів Ольхон, заселилися в готель і поїхали на мис Хобой. "Там они и решили погонять по льду. Скорее всего, до мыса они доехали по льду от поселка Хужир, где и поселились. А в темноте не заметили приличную трещину, вот и провалились", - зазначив він. За інформацією співрозмовника видання, загинув саме Янукович-молодший. "Почему я предполагаю, что это он? Да потому что шумиха наверху началась большая. Похоже, что утонул некто нерядовой. Ну а поскольку имя сына Януковича уж не раз прозвучало в этой связи, то очень возможно именно он и погиб. Думаю, что у погибшего помимо украинского было и российское гражданство, поэтому и столичная прописка", - сказав він.

МЗС України запросило у РФ підтвердження загибелі сина Януковича.

Про це заявив речник МЗС Євген Перебийніс, пише "РБК-Україна".

"Офіційної інформації на даний момент немає. Ми зробили запит у правоохоронні органи Російської Федерації, у наше генеральне консульство в Новосибірську. Поки все, що ми отримали - це по телефону інформацію. Нам сказали, що це був громадянин Росії, правда, російські правоохоронці суперечливу інформацію надають - сказали, що це був однофамілець. Тепер вже незрозуміло - чи був це однофамілець чи це було інше прізвище, тому інформація суперечлива, і ми очікуємо офіційної інформації, відповіді на наш запит", - повідомив Перебийніс.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. У Черкаській області за попередній тиждень двоє людей померли через ускладнення коронавірусної інфекції.
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  9. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  10. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ