Голова райради кинув посаду через премію

депутати Корсунь-Шевченківської районної ради шостого скликанняСкандалом закінчилося пленарне засідання 41 сесії Корсунь-Шевченківської районної ради шостого скликання, яке відбулося 20 березня 2015 року. Про це повідомляє кореспондент «Новин Черкас».

Засідання розпочав голова районної ради Григорій Гаркуша. У роботі сесії взяли участь голова, керівник апарату, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району, прокурор району, начальник РВ УМВС, міський, селищний, сільські голови, представники засобів масової інформації.

Свою роботу сесія розпочала з вручення Почесного знаку «За заслуги перед Корсунь-Шевченківським районом» (посмертно) матері Білоушенка Сергія Олександровича Білоушенко Руслані Юріївні та матері Сокуренка Романа Олександровича – Перетятько Тетяні Володимирівні, які брали участь в Антитерористичній операції в східних регіонах України. Також голова районної державної адміністрації В.Заболотній вручив Білоушено Руслані Юріївні орден «За мужність» ІІІ ступеня, яким посмертно нагороджено її сина.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців та мирних жителів під час проведення антитерористичної операції на сході України.

Також було вручено дипломи переможцям районного конкурсу на кращу сільську раду за підсумками роботи 2014 року: Стеблівському селищному голові Данільченку Олексію Володимировичу за 1-ше місце, Черепинському сільському голові Пархоменку Анатолію Сегійовичу за 2-ге місце і Селищенському сільському голові Рябошапці Галині Іванівні за 3-тє місце.

На розгляд сесії було внесено тридцять чотири питання, які відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Депутати запропонували внести зміни в порядок денний і першим питанням заслухати пояснення голови районної ради щодо нарахування і виплати йому у лютому премії за січень 2015 року без рішення сесії районної ради, так як проект не набрав на попередній сесії необхідної кількості голосів. Дана пропозиція була поставлена на голосування і одноголосно підтримана депутатами районної ради.

Головою районної ради Г.Гаркушею та головним бухгалтером Т.Мартиновою було надано присутнім пояснення, які збурили присутніх. Депутати звернулися до прокурора району та начальника Корсунь-Шевченківського РВ УМВС України в Черкаській області зробити відповідні реагування та запропонували внести в порядок денний питання про висловлення недовіри голові районної ради Г.Гаркуші.

Було оголошено перерву, після якої голова районної ради Г.Гаркуша зачитав заяву про дострокове припинення його повноважень за власним бажанням. Депутати взяли до відома заяву голови районної ради Г.Гаркуші та задовольнили її.

За рішенням депутатського корпусу було обрано тимчасово головуючого та тимчасову президію районної ради і включено в порядок денний наступним питанням обрання голови районної ради. Провівши відповідну процедуру, головою районної ради обрано Анатолія Івановича Гайдая 1963 р.н., позапартійного.

Депутати внесли пропозицію заслухати нагальні питання і зробити в роботі сесії перерву до 24 березня.

Також на сесії начальник фінансового управління райдержадміністрації В.Барабоха ознайомив присутніх із змінами до районного бюджету на 2015 рік, які були підтримані одноголосно.

Крім того, депутати заслухали начальника відділу з питань організації надання адміністративно-дозвільних процедур райдержадміністрації Р.Жданову, яка проінформувала присутніх про необхідність внесення змін до районної програми фінансової підтримки діяльності Центру надання адміністративних послуг в Корсунь-Шевченківському районі на 2015 рік та розглянули проект рішення про надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету згідно поданих заяв.

З усіх розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Депутати внесли пропозицію на наступному пленарному засіданні розглянути питання обрання заступника голови районної ради та питань порядку денного. Дана пропозиція була підтримана.

 

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  9. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ