«Ми маємо об’єднати зусилля задля розвитку дітей!»

«Соціальна програма розвитку фізичної культури та спорту» спрямована на створення умов для залучення широких верств населення до масового спорту, популяризації здорового способу життя та фізичної реабілітації; максимальної реалізації здібностей обдарованої молоді у дитячо-юнацькому, резервному спорті, вищих досягнень та виховання її в дусі олімпізму. Програма фінансується за підтримки Споживчого Товариства «Україна-Інвест-21 Вік».

В рамках реалізації Програми на території Черкащини, Христинівський район виграв грант у розмірі 170 тис. грн. на ремонт приміщення Дитячо-спортивного клубу фізичної підготовки «Олімп», який буде створено на базі кінотеатру «Ювілейний». До цього часу клуб не мав власного приміщення і всі спортивні заходи районного масштабу проводились в орендованих приміщеннях. Про це «новинам Черкас» повідомили у відділі інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату РДА.

На початку 2014 року районної радою було прийнято рішення щодо передачі на баланс відділу освіти райдержадміністрації приміщення кінотеатру під ДЮКФП «Олімп».

За кошти громади району та спонсорів вже проведено демонтаж підлоги кінотеатру, реконструйовано систему опалення та замінено вікна на енергозберігаючі. Для завершення реконструкції та початку експлуатації необхідно замінити підлогу.

Незабаром буде підписаний трьохсторонній договір співпраці між Христинівською райдержадміністрацією, громадської організацією «Родинне коло» та Благодійним фондом «Сучасне село та місто». Після цього розпочнеться технічна робота.

25 березня в малому залі Будинку рад відбулися загальні збори за участі голови райдержадміністрації Олександра Ковбасюка, головного спеціаліста відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації Оксани Петрук, завідувача сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Сергія Гури, голови Благодійного фонду «Сучасне село та місто» Маіни Кулик, представників батьківського комітету ДЮКФП «Олімп» та громадськості району. Під час зустрічі Оксану Петрук було обрано відповідальною за реалізацію Програми, обговорено алгоритм та деталі реалізації Програми.

Звертаючись до присутніх Маіна Кулик зазначила, що проект розраховано на 3 роки, кожен етап обговорюватиметься, адже все повинно бути прозоро та вказуватись у звітах.

-Звісно, цих коштів не вистачить для завершення реконструкції спортивного клубу. Але ми не зупиняємось, будемо шукати інших донорів. Необхідно завершити проект реконструкції заради розвитку дітей та їх досягнень, - наголосила голова Благодійного фонду «Сучасне село та місто».

Наприкінці зборів, очільник району виразив подяку голові Благодійного фонду «Сучасне село та місто» Маіні Кулик та головному спеціалісту відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації Оксані Петрук, які спільними зусиллями розробили проект, доклали максимум зусиль для отримання гранду.

-Будемо розвивати спорт. Нам є над чим працювати. На сьогодні район має гарну базу, тому необхідно створити спортивну школу. Наші діти повинні розвиватися. Ми маємо об’єднати зусилля та разом працювати на результат.

 

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ