Тімберлейк став батьком

Поп-співак Джастін Тімберлейк і його дружина актриса Джессіка Біл Поп-співак Джастін Тімберлейк і його дружина актриса Джессіка Біл стали батьками.

Обидва вітали у світі сина - Сайласа Рендалла Тімберлейка. Маленький хлопчик отримав прізвище свого діда Джастіна Боумар Білла, який помер в 2012 році.

Представники пари підтвердили новину кореспондентам журналу People. Після цього Джастін і Джессіка зберігають у таємниці будь-які деталі. Мати і дитина вже виписані з лікарні і почувають себе чудово.

Сайлас став першою дитиною для зоряної пари. Джессіка тримала свою вагітність в таємниці до січня. Однак на початку лютого Джастін опублікував фотографію в своєму Instagram, де цілував живіт дівчини. Під фотокарткою перебувала підпис: «Спасибі за всі добрі побажання! Цього року я отримаю найбільший подарунок, про який тільки міг мріяти. Я в нетерпінні!».

Довідка:

Джастін Рендалл Тімберлейк (Justin Randall Timberlake, 31 січня 1981) — американський поп-музикант та актор, лауреат шести премій «Ґреммі» та двох премій «Еммі».

Свою кар'єру розпочинав як учасник талант-шоу «Пошук зірок» (англ. Star Search, 1991), після чого знімався у телешоу «Клуб Міккі Мауса» з іншими молодими талантами як Крістіна Агілера та Брітні Спірс (1993–1994). Світову славу отримав у кінці 1990-х як лідер гурту 'N Sync.

У 2002 випустив свій дебютний сольний альбом «Justified», який було продано в обсязі понад 7 мільйонів копій. Альбом становив значний комерційний успіх та породив такі хіти як «Cry Me a River» та «Rock Your Body». Другим сольним альбомом Тімберлейка став «FutureSex/LoveSounds» (2006), що отримав найвищу сходинку у американському рейтингу альбомів Billboard 200 та включив такі популярні сингли як «SexyBack», «My Love» та «What Goes Around…/…Comes Around», що по черзі отримали першу позицію у рейтингу пісень Billboard Hot 100.

Перші два альбоми Джастіна Тімберлейка, кількість проданих копій яких сукупно перевищила 14 мільйонів, зробили його одним з комерційно найуспішніших співаків світу. Окрім музики, Джастін розпочав акторську кар'єру, у той час як його починання включають музичний лейбл «Tennman Records», марку вбрання «William Rast», а також ресторанний бізнес.

18 серпня 2012 році одружився на актрисі Джесіці Біл.

Джессіка Біл (Jessica Claire Biel; 3 березня, 1982) — американська акторка та модель. Більш відома за її телевізійну роль Мері Кемден у багатосерійному серіалі 7th Heaven.

Також Джессіка знімалась у декількох голлівудських фільмах: «Літні ігри», рімейк «Техаська різанина бензопилкою», «Ілюзіоніст», «Чак і Ларрі: Запальні молодята» та «Команда А».

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. За апеляцією прокурора ухилянта засуджено до реального позбавлення волі
  2. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  3. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  4. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  5. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  6. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  7. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  8. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  9. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ