У Кам’янці народилися «Принци і Принцеси Дитинства»

дитяче шоу «Принци і Принцеси Дитинства»Майже три місяці тренувань, десятки репетицій і недоспаних ночей, і ось. 16 травня в РБК відбулося нове дитяче шоу «Принци і Принцеси Дитинства», у якому учасники, вік яких сягає 5-6 років, має змогу показати на сцені свої таланти. Організаторами свята є громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» при підтримці сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

Упродовж трьох годин малеча дарувала усім присутнім у залі неабиякий заряд позитиву та незабутніх емоцій. Кожен вихід учасників здіймав хвилю овацій. Радісним цього вечора були і судді шоу-програми, до складу якого увійшли завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Ірина Коваленко, голова батьківського комітету Будинку творчості дітей та юнацтва Валентина Заставенко та спів засновниця громадської організації «Нове покоління Кам’янщини» Лідія Гвоздик. За умова проекту їм не потрібно було оцінювати найменших жителів міста, а лише присвоїти перемогу в номінаціях.

Дітвора нагадала усім, що означає бути стилягою, продемонструвала свій патріотизм, пародіювали зірок українського шоу-бізнесу, демонстрували уривки із улюблених казок, мультфільмів та кінострічок, а також влаштували справжній бал. А суддівська трійця оцінила їхні старання таким чином: Наташа Демченко отримала титул «Принцеса Балу», Вікторія Коваль - «Принцеса Ніжності», Анна Савіна – «Принцеса Досконалості». У маленьких лицарів ситуація наступна: Ярослав Діброва – «Принц Честі», Станіслав Щербина – «Принц Гідності», Роман Чеботарев – «Принц Мужності». Усі учасники отримали на згадку дипломи, корони та подарунки, які найбільше бажали.

Хотілося б подякувати за фінансову допомогу приватному підприємцю Ігорю Кивгилі, страховій компанії ТАС за надання подарунків для наших учасників.

Це свято також було присвячено двом найщирішим святам у році – Дню матері та Дню сім’ї. Тож, у перервах між конкурсами глядачі слухали пісні присвячені найдорожчим людям у виконанні Вікторії Палагейченко, Карини Бандури, Марини Заставенко та Карини Фещенко. Були на святі і талановиті родини міста – Аліна Кравченко із донею Анею, Олександра Ситник із доньками Євгенією і Анастасією та брати Назар і Богдан П’явки. Своє музичне вітання найдорожчій людині присвятив і Ростислав Юрик.

Окрім того, усі мами юних конкурсантів за належне виховання своїх дітей, їх всебічний розвиток та з нагоди Дня матері й Дня сім’ї від організаторів шоу-програми отримали подяки та квіти.

Підтримувати маленьких зірочок та запалювати глядачів у залі із усіх сил намагалися ще одні дебютанти вечора – ведучі шоу-програми Анастасія Проценко та Карина Ходаковська.

Танцювальну атмосферу свята упродовж усього вечора забезпечували зразковий танцювальний колектив «Самоцвіти» (керівник – Галина Одуд) та клуб спортивно-бального танцю «Еліт Данс» (керівник – Лариса Козоріз).

Підтримати та привітати дошкільнят прийшли голова районної ради Сергій Морозов та міський голова Володимир Тірон. Вони подякували організаторам за незабутнє свято та за добру справу – розвиток підростаючого покоління. А для маленьких конкурсантів міська рада приготувала солодкий стіл.

Також висловлюємо велику подяку Владиславу Степаненку та Євгенії Олексенко за розробку та створення реклами, подяк та дипломів. Спасибі й працівникам будинку культури – художниці Інні Клименко та звукооператору Василю Данилюку, які також допомогли нам в організації свята.

Окремі слова вдячності хотілося б висловити молодіжній організації «Young Life» (керівник – Паша Юрик), які люб’язно надали приміщення для репетиції, а також директорам дитячих навчальних закладів «Сонечко» (директор – Галина Коцуренко) та «Зірочка» (директор – Ольга Шевченко).

Свято закінчилося, але молодь уже готує черговий проект. Тож, слідкуйте за оголошеннями

Антон Юрченко, голова громадської організації «Молодіжне обєднання Нове покоління Кам’янщини»

 

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  5. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  6. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  7. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  8. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
  9. 23-річна жінка, яка збувала наркотики, проведе за ґратами 6 років
  10. Конгрес вже цього тижня розгляне допомогу Україні
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ