На Чорнобаївщині пройшов турнір з дзюдо «Зірочки Татамі»

Зірочки татамі16 травня 2015 року Чорнобаївському районному спорткомплексі пройшов турнір з боротьби дзюдо “Зірочки татамі” серед хлопців та дівчат 2002-2003 років народження, в якому взяли участь команди з Черкас, Сміли, Корсунь-Шевченківська, смт Чорнобай, сіл: Велика Бурімка, Іркліїв, Мала Бурімка.

Про це «новини Черкас» дізналися у відділі в справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

Більше 60-ти юних дзюдоїстів взяли участь у турнірі та показали високу майстерність, добру фізичну підготовку та волю до перемоги. В результаті змагань у своїх вагових категоріях стали переможцями та посіли призові місця.

Переможці серед дівчат : до 28 кг -   I місце виборола Аліна Марейчева з с. В.Бурімка, II місце у Юлії Рудь теж з с. В.Бурімка, III місце у Соні Захарченко – з с. М.Бурімк до 32 кг – I місце зайняла Юлія Танчак – с.Іркліїв;   до 36 кг – I місце у Черкащанки Катерини Тупицької, II місце у Мирослави Драженко з с. В. Бурімка, III місце зайняли Ілона Гриценко з с. В.Бурімка та Анна Матюша з с.Іркліїв;   до 40 кг – I місце посіла Олена Комашко   – с. В.Бурімка; до 44 кг – I місце виборола Анжела Вовк – с. В.Бурімка; до 48 кг – I місце у Світлани Фадєєвої з села В. Бурімка; до 52 кг – I місце у Інни Луценко – с.В.Бурімка; +57кг   I місце зайняла Каріна Ратайчук – В. Бурімка.

Переможці серед юнаків: до 26 кг – I місце виборов Денис Саюн з смт Чорнобай, II місце у Олександра Січкаря з міста Корсунь-Шевченківський, III місце у Андрія Провозюка з смт Чорнобай та Андрія Буйновського   з міста Сміла; до 30 кг – I місце зайняв Денис Бочаров – з м. Корсунь-Шевченківський, II місце у Олександра Каленікова теж з м. Корсунь-Шевченківський, III місце посів Денис Ситник з м. Черкаси та Богдан Павленко з смт Чорнобай; до 34 кг - I місце виборов   Владислав Бабич з с. В.Бурімка, II місце у В’ячеслава Квача – смт Чорнобай, III місце зайняв Антон Полубєхін з смт Чорнобай ; до до 38 кг – I місце посів Владислав Шулежко – місто Черкаси, II місце у   Юрія Шепеля з с. Іркліїв, III місце розділили Юрій Гриценко – с. В.Бурімка та Ростислав Бутко – с. Іркліїв; до 42 кг – I місце зайняв Владислав Шулежко з міста Черкаси, II місце у Богдана Проценка з с.Іркліїв, III місце у Олександра Ільченка з смт Чорнобай, Євгенія Головатого з м. Корсунь-Шевченківський та Назара Тригуба з с. М.Бурімка; до 46 кг – I місце дісталось Владиславу Соломці з с.   Іркліїв, II місце у Назара Котляренка з м. Корсунь-Шевченківськ, III місце зайнли Богдан Дорожко та Ігор Поіграй з с.В.Бурімка; до 55 кг – I місце у Ігоря Шила з с. Іркліїв; до 60 кг – I місце виборов Олег Бондар з с.В.Бурімка, II місце у Едуарда Галенка з с.Іркліїв; до 66 кг – I місце зайняв Владислав Крикун з с. В.Бурімка, до 73 кг – I місце у Євгена Слободян з с.В.Бурімка, II місце у Данила Дубини – м.Сміла; +73 кг – I місце посів Дмитро Оніщенко - м.Черкаси, II місце у Євгенія Білого – с. Іркліїв.

Саме такі турніри, як ”Зірочки татамі” виховують майбутніх олімпійців. Привітати юних дзюдоїстів з перемогою прийшли керівники районної, селищної влади та вдячні глядачі.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  4. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  10. Изучение покера в онлайн-школе: какие курсы подойдут игрокам?
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ