Міський голова Черкас Сергій Одарич «із чистою душею» вручив посвідчення членам «Черкаського Автомайдану»

Нове громадське формування «Черкаський Автомайдан»

Нове громадське формування «Черкаський Автомайдан» створено на базі ГО «Автомайдан-Черкаси» - об’єднання активістів, що уже півтора роки, із власної ініціативи, допомагають підтримувати спокій і правопорядок у місті.

- Ми вирішили створити це громадське формування, оскільки воно має більш широкий спектр повноважень та відповідальності, - пояснив голова ГО «Автомайдан-Черкаси» Сергій Яковенко. - Ми вже виросли із коротких штанців просто громадської організації – і прагнемо до розширення можливостей у охороні правопорядку та упередженні правопорушень. До громадського формування, яке очолюватиме Юрій Кравець, увійшли усі найбільші активісти «Автомайдану-Черкаси».

- Ми переходимо на якісно вищий рівень роботи, - констатувала активіст «Автомайдану-Черкаси» Альона Вербицька. – Найкраще його опише лозунг створеного громадського формування: «Рівність всіх перед законом і верховенство права». Головна мета, яку перед собою ставимо – забезпечення законних прав та інтересів жителів міста. Ми хочемо стати своєрідною «буферною зоною» між громадою та владою. Крім того, ми маємо на меті охопити ксі найважливіші аспекти життя громади, проблеми у яких людей турбують найбільше. У нас діятиме група швидкого реагування, що, разом із правоохоронцями, реагуватиме на екстрені та екстремальні ситуації. Якщо досі ми зосереджувалися переважно на безпеці дорожнього руху, то відтепер опікуватимемось і громадським порядком у місті, у нас діятиме відділ контролю за екологією, санітарним станом та благоустроєм міста, а також - антикорупційний відділ. Ми відчуваємо себе на силі налагодити цю роботу і у майбутньому бачимо наше громадське формування підґрунтям для створення у Черкасах муніципальної міліції.

- Я впевнений, що так дійсно може скластись, - підтвердив керівник УМВС у Черкаській області Владислав Пустовар. – Свого часу, ви за покликом серця, вкладаючи власні кошти і не маючи на меті отримання чогось для себе, взялись за виконання функцій, які повинна виконувати держава. І за увесь цей час ви довели свою дієвість і необхідність для людей.

- Сьогодні я вперше вручаю членам громадського формування посвідчення, - констатував міський голова Черкас Сергій Одарич. – Хоча підписав їх чимало, оскільки закон зобов’язує мене це робити. Але посвідчення «Черкаського Автомайдану» стали першими, які я підписав із чистою душею, знаючи, що цим людям вони потрібні не формально, для дозволу на отримання зброї, або інших преференцій. Тож я вручаю їм їх особисто, бо переконаний у щирості намірів цих людей. Я щодня бачу у ЗМІ підтвердження їхніх успіхів і досягнень – тож упевнений, що вони дійсно зможуть допомогти забезпечити дотримання правопорядку у нашому місті.

 

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  6. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  7. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  8. На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок.
  9. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  10. У декількох районах Черкащини зафіксували жовтий дощ
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ