ГО «Волонтер Черкащини» допомогла матері відвідати сина у зоні АТО

ГО «Волонтер Черкащини» допомогла матері відвідати сина у зоні АТО

ГО «Волонтер Черкащини» допомогла матері відвідати сина у зоні АТО

Не дай, Боже, якій матері такої долі – чекати сина з війни. На жаль, на сьогоднішній день багатьом матерям випало таке тяжке випробування. Пані Леся, мешканка Золотоноші, – одна з таких жінок. Як тільки до домівки сина принесли повістку, серце матері втратило спокій. Відчуваючи тривогу матінки, син заспокоював: Мамо, я клятву давав Батьківщину захищати і порушувати її не збираюсь.

Ще коли син проходив підготовку, пані Леся його навідувала. З думкою, що він досі на мирній частині України, мати почала збиратися до сина, і лише тоді Максим зізнався, що вже місяць як на передовій. Ця новина матір не спинила, а лише пришвидшила збори, пише Дзвін.

Пані Леся говорить, про громадську організацію «Волонтер Черкащини» чула давно, тому й вирішила звернутися за допомогою саме сюди. Зателефонувала до очільника ГО Миколи Добровольського, і той все оперативно вирішив. За щасливим збігом обставин волонтери якраз готували поїздку у сектор «М» спільно з отцем Назарієм, настоятелем однієї з черкаських церков. Здійснювати поїздку планувалося автівкою Андрія, який мав забрати свою дружину мінометницю Олену, що перебувала у госпіталі Маріуполя.

За словами пані Лесі, у бригаді, до складу якої входить її син, є ще 6 золотонісців, тому коли про поїздку дізналися місцеві жителі, кожен кинувся допомагати як міг. Не залишилися байдужими ні пенсіонери, ні підприємці. Пані Леся та всі золотонісці, що разом з її сином захищають Україну, щиро дякують землякам, а особливо родині Мірошників, родині Кривенко, Володимиру Кісанову, Ірині Засенченко, Володимиру Федіну за гостинці, увагу і турботу. Звичайно ж, подяку від захисників отримали і активісти ГО «Волонтер Черкащини», що передали на Схід продукти харчування, засоби гігієни, шкарпетки, спідню білизну та інше, а головне – громадська організація виділила кошти на поїздку та заправку автомобіля.

Вже традиційно гостинці від ГО «Волонтер Черкащини» отримали підшефні черкащани, що воюють в «Азові». Провізію для них збирали цілими будинками небайдужі черкащани. Бійці щиро дякували своїм доброчинцям, а для волонтерів немає кращої винагороди, як слова вдячності від захисників.

Приємною несподіванкою для бійця з позивним «Археолог» стала посилка не тільки від мами, а й від сусідів, по під’їзду і навіть мешканців сусідніх будинків, що готували йому та його товаришам по зброї передачу, а також лист зі словами підтримки від них. За оперативну доставку замовлення ГО «ВЧ» дякував азовець з позивним «Корсунь». А бійці з позивними «Хмурий» та «Льотчик» були в черговий раз вдячні за ті посилки з гуманітарним вантажем, який їм так необхідний на бойових чергуваннях, та який вкотре передали їм їхні постійні друзі, що піклуються про них з першого дня перебування хлопців на війні. За словами бійців, кожна посилка з рідної Черкащини переконує їх в тому, що всі ми робимо одну справу, тільки вони на передовій, а ми в тилу.

Безмежно рада зустрічі з чоловіком була й мінометниця Олена. Вона на передовій вже близько року. Жінка зможе перевести дихання і трохи відпочити вдома. А отець Назарій сказав, він впевнений, що поїздка здійснена спільно з ГО «Волонтер Черкащини», принесла як багато задоволення відвідувачам-волонтерам, так і багато радості для бійців. Священнослужитель запевнив, що співпраця на волонтерській ниві буде продовжена.

Активісти громадської організації ще раз звертаються до черкасців з проханням не бути байдужими. Придивіться навколо. Можливо, поки ви ходите мирними вулицями міста, ваш сусід під обстрілами бореться за мир на українській землі. Об’єднавшись, ми зможемо допомогти набагато більше. Тому закликаємо долучитися до акції «Допомога мешканців будинку для бійця».

Ознайомитися з діяльністю ГО «Волонтер Черкащини» та принести допомогу для наших захисників можна за адресою: вул. Смілянська, 23, оф. 42. Тел. 38-38-54, 38-28-57.

Можна також перерахувати кошти на розрахунковий рахунок: р/р 26004267185 в ПАТ АБ “Укргазбанк”, МФО 320478 Отримувач ГО “Волонтер Черкащини”. Призначення платежу: благодійний внесок. Картковий рахунок (Приватбанк) 4731217105579955. Отримувач Добровольський Микола Михайлович.

ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ