У групі підтримки "Черкаських Мавп" розпочали тренуватися хлопці (відео)

У групі підтримки

Готовність №1. Черкаські черлідери розпочали підготовку до нового сезону. Тренуються за спеціальною європейською програмою. Та ще й з новими учасниками. Цьогоріч черлідерську збірну нарешті поповнили хлопці.

Безпечна страховка – нові підтримки. Їх черкаські черлідери освоюють у новому складі. Багаторічний жіночий колектив нарешті «розбавили» хлопці. Один із перших – 16-річний Олексій. Черлідингом юнак займається усього кілька місяців. Спочатку, каже хлопець, займався бойовим гопаком. Потім – спробував свої сили у черлідингу. Тоді, пригадує Олексій, й зрозумів, що хоче ним займатися. Нині вже має чим похвалитися, пише Черкаський спорт. http://cherkassy-sport.com/another/7968-u-grupi-pidtrymky-qcherkaskyh-mavpq-rozpochaly-trenuvatysja-hlopci-video

«Спочатку було трохи страшно. Але прийшов, роззнайомився з дівчатами й одразу взялися до роботи. Дівчат по 55 кг підіймав, але, думаю, згодом підійматиму й більшу вагу. Заняття дуже гарно вплинули на мою фізичну форму. Гімнастика, яка дуже розвиває тіло та всі акробатичні елементи – черлідинг поєднує все це», – говорить Олексій, черлідер.

Ще один новачок – 19-річний студент Роман. У великий спорт юнак прийшов усього рік тому. Займався акробатикою й гімнастикою. Та найбільше, каже, до душі припав черлідинг. Все – через командну роботу. Тут, каже Рома, й м’язи працюють й голова. Бо доводиться відповідати не лише за себе, а й партнерок по команді.

«Я відповідаю за їхній підйом і приземлення. Щоб партнерка довіряла абсолютно. Я ляжу на підлогу, але її зловлю і вона може не хвилюватися. Нині працюємо над різноманітними підтримками. Мені це дуже цікаво. Кожне тренування – щось нове. Думаю, нова програма буде видовищною», –каже Роман, черлідер.

Не натішаться такому командному поповненню й дівчата. Про чоловічу підтримку тут мріяли багато років. Тепер освоюють елементи, які раніше були не до снаги, каже Вікторія. Дівчина у команді всього рік, та вже в основному складі.

«Більше нового вчимо, більше буде підтримок, кидків нових. Звісно, з хлопцями легше на багато. Бо ти знаєш, що він тебе спіймає, підстрахує раптом що. Це дуже велика відповідальність. Спільну мову ми знайшли одразу. Зараз всі налаштовані на освоєння нової програми», – додає Вікторія, черлідер.

До нового сезону черкаські черлідери вперше готуються за європейською програмою. Про неї дізналися від закордонних тренерів, кажуть спортсмени. Вони приїздили до Черкас напередодні з Європи. Вчили наших спортсменів не лише нових елементів, але й форматів подачі танцювальних постановок із залученням юнаків. Нову програму черлідери освоюють вже в оновленому складі. Працюють, каже їх тренер Ірина Євченко, без вихідних. Адже таке чоловіче поповнення відкриває для черлідерів чимало перспектив.

«Ми зможемо набагато більше тепер і видовищніше показувати різних пірамід, підтримок. Три хлопці у нас є поки, але будемо дивитися ще, будемо кастинг проводити. Аби максимально укомплектувати всі склади та розширити нашу програму. Також напередодні ми нарешті створили Федерацію черлідингу у нашому мусіті. Тепер нас запрошують на різні чемпіонати не тільки в Україні, а й в Європі», – розповідає Ірина Євченко, тренер.

Нову програму черкаські черлідери планують презентувати вже восени. Обіцяють здивувати містян низкою акробатичних постановок, видовищними підтримками та новими членами команди.

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  2. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  3. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  4. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
  10. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
ОПИТУВАННЯ

Оцініть наш портал


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ