Радуцький вважає, що СУБ «Митниця» хочуть «здати» за борги

секретар міськради Олександр РадуцькийНа даний час загальний борг СУБ «Митниця» перед підрядниками складає 2,5 млн грн. Ця ситуація загрожує привести до втрати підприємства, вважає секретар міськради Олександр Радуцький.

— У мене є відповідь від в.о. начальника ДПІ у місті Черкаси Максима Криштопи про те, що на даний час у Служби утримання будинків комунального підприємства «Митниця» є заборгваність податку на додану вартість в сумі 293 тисяч 900 гривень. Це означає, що податки вони не платять. Борг же перед людьми, які працюють на підприємстві, складає 411 тисячу 900 гривень. Окрім того відкрито два кримінальні провадження на керівника цього підприємства Ігоря Роботенка. Відповідь я отримав від Придніпровського РВ УМВС Черкаської області про те, що Роботенко не виконує рішення господарського суду Черкаської області по сплаті боргу на користь ТОВ ОП «Митниця». Також відкрите кримінальне провадження, яке розглядається у Соснівському РВ УМВС Черкаської області щодо свідомої підробки документів, — прокоментував Олександр Радуцький, пише Вичерпно.

За його словами він звертався до міського голови Сергія Одарича, щоб на час розслідування відсторонити керівника СУБ «Митниця», проте ніяких дій вжито не було. Тому директор департаменту житлово-комунального комплексу Андрій Наумчук взяв на себе відповідальність та підготував подання, яке підписав виконуючий на той час обов’язки міського голови Тарас Хвиль, щоб на два тижні усунути Ігоря Роботенка для з’ясування обставин справи. Була створена комісія. Проте керівник підприємства заборонив своїм працівникам надавати їй будь-яку письмову чи усну інформацію без його відома.

— Я вважаю, що з’явився у нас такий маленкьий царьок, який робить все, щоб підприємство зараз просто здали за борги. Давайте собі уявимо: люди платять квартплату, гроші кудись мають іти. Зарплати не платяться, людям, за виконану роботу теж не платять. Просто не зрозуміло, куди йдуть кошти? — сказав секретар міськради.

А от міський голова Черкас Сергій Одарич вважає, що ситуація, яка склалася навколо СУБ «Митниця» — це бажання депутата міськради Андрія Кондратенка зайняти посаду керівника цього підприємства.

— Це прагнення депутата міської ради Кондратенка влаштуватися на роботу в СУБ «Митниця», бажано директором, — відповів на запитання журналіста Сергій Одарич, пояснивши чому, на його думку, саме ця СУБ. — Вона, очевидно, цікавіша для нього. Там менше старих будинків, менше мороки.Тому я не здивуюся, коли в один прекрасний день, коли я буду десь у відрядженні чи відсутній на роботі, з’явиться якесь розпорядження про призначення Кондратенка директором. Слідкуйте за новинами!

Теми: Черкаси
ІНШІ НОВИНИ

Коментарі

Додати коментарій
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:

Питання:
Відповідь:
Введіть код:
НАЙПОПУЛЯРНІШЕ / ЩО КОМЕНТУЮТЬ
  1. На Черкащині розпочався сезон кліщів
  2. Україна може претендувати на 280 мільярдів доларів російських активів
  3. Черкаська область посідає девʼяте місце за рівнем захворюваності на туберкульоз в Україні
  4. Батьки, учні та викладачі виступили проти закриття професійного ліцею у Черкасах (ВІДЕО)
  5. Черкаси підтримують армію: на сесії міськради проголосували за суттєву підтримку ЗСУ
  6. У Черкасах виявили водія, у якого норма алкоголю перевищувала у понад 15 разів
  7. На Черкащині судитимуть директорку підприємства, яка привласнила бюджетні кошти
  8. 15000 доларів за незаконний перетин державного кордону: на Черкащині викрито схему
  9. Черкаський університет від початку повномасштабного вторгнення передав військовим майже 4 млн грн
  10. Сплатить штраф за хибний виклик: черкащанка повідомила про зґвалтування доньки сусідів
ОПИТУВАННЯ

Чи треба Україні вступати в НАТО?


 
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Співачка Анна Асті, родом з Черкас, стала громадянкою Росії
Артистка Анна Asti з Черкас, справжнє ім'я якої Ганна Дзюба, отримала російський паспорт.     Читати далі
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Литовський рок-музикант переспівав популярний хіт, аби зібрати кошти для України
Відомий рок-музикант Андрюс Момантовас виконав хіт Laužo šviesa українською. Читати далі
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
Італійська група Maneskin випустила хіт, що висміює Путіна (відео)
До Путіна часто звертаються різні публічні особистості, які намагаються привселюдно висміяти діяльність російського лідера та Читати далі
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору "Євробачення-2023"
Суспільне оголосило імена 10 фіналістів Нацвідбору
Суспільний мовник продовжує свою роботу у підготовці до Національного відбору на "Євробачення-2023". Тому вже оголосили список Читати далі
Всі новини шоу-бізнесу
КУРЙОЗИ